Ana sayfa Foto Galeri Survivor adasında Ecem Karaağaç hayatının şokunu yaşıyor!

Survivor adasında Ecem Karaağaç hayatının şokunu yaşıyor!

tarafından ker_def

Survivor adasında Ecem Karaağaç hayatının şokunu yaşıyor! 7

Survivor’da belinden sakatlanan Ecem Karaağaç yarışmadan ayrıldı. Survivor 2018’de Gönüllüler’den All Star’a geçen Ecem Karaağaç’ın son sağlık durumunu ve neden Survivor’dan ayrıldığını Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı, Survivor doktoru Metin Kuş’un raporu doğrultusunda Ecem’in devam edemeyeceğinin belli olduğunu belirtti. ‘Ecem içi Survivor tamamlanmış oldu’ diyen Ilıcalı, All Star takımına yedeklerden bir yarışmacının da geleceğini söyledi.

Survivor 2018’e Gönüllüler takımında katılan ve oyunlardaki iyi performansıyla dikkatleri çeken Ecem Karaağaç, yeni kurallar gereğince takımdaki oylama sonucunda All Star’a geçmişti. Göz6 yarışmasının finalisti olan ve bu sene Survivor’a katılan Ecem, büyük bir talihsizlik yaşayarak belinden sakatlandı.

Survivor’daki son yarışmalarda oynayamayan ve hastanede tedavi altında tutulan Ecem için karar verildi. Acun Ilıcalı, Survivor’un Salı akşamı yayınlanan bölümde, ada konseyinde yaptığı açıklamada, Ecem’in Survivor’dan ayrıldığını açıkladı. Ilıcalı, Ecem hakkında şu bilgileri verdi:

‘Ecem biliyorsunuz yarışamıyordu ve takımda değildi. Bir kaç gündür de adada yoktu. Doktorumuz son ana kadar düzelme olur mu diye bekledi. Doktorumuz Metin Kuş bugün itibariyle Survivor’a devam edemeyeğini söyledi. Ecem için Survivor tamamlanmış oldu. Sağlıktan daha önemli bir şey yok. Ecem’in Survivor
macerası bitmiş oldu. All Star takımına önümüzdeki günlerde yedek bir oyuncu gelecek’