Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında Gizem Kurtulan’ın büyük talihsizliği

Survivor adasında Gizem Kurtulan’ın büyük talihsizliği

tarafından ker_def

Survivor adasında Gizem Kurtulan'ın büyük talihsizliği 7

Survivor 2018’de kim elendi? Survivor’dan elenen yarışmacı belli oldu

Survivor 2018’de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018’de Gönüllüler’den eleme adayı olarak sms oylamasına kalan Gizem Kurtulan, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül ve Ramazan Kalyoncu arasından kimin elendiği belli oldu. Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde, Acun Ilıcalı ada konseyinde bu dört yarışmacı arasında en az oyu alarak elenen ismi açıkladı. Survivor’dan bu hafta giden isim Gizem Kurtulan oldu.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu ikinci defa kaybeden Gönüllüler takımı eleme için ada konseyinde oylama yapmıştı. Oylamada Gizem ve Birsen’in isimleri eşit sayıda yazılınca ikisi de eleme adayı olmuştu. Haftanın en iyi oyun performansına sahip yarışmacısı olan Yağmur, Ramazan’ın adını eleme adaylığı için söylemişti.
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Melih ise Cumali Akgül’ü eleme adayı yapmıştı. Gönüllüler’de sms oylamasına kalan, Cumali, Ramazan, Gizem ve Birsen arasında en az oyu alan isim belli oldu. Survivor 2018’de ikinci elenen yarışmacı Gizem Kurtulan oldu.

Ada konseyinde adının açıklanmasından sonra duygularını paylaşan Gizem, ‘Hayırlısı böyleymiş. Halkın takdiri. Arkamda güzel bir takım ve arkadaşlıklar bırakacağım’ dedi. Acun Ilıcalı ise, Gizem için ‘Survivor’dan konuşmalarınla davranışlarınla gayet başarılı bir yarışmacı olarak ayrılıyorsun’ diye konuştu.