Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor dizilere çelme taktı, Destan ve Masumlar Apartmanı’ndan kötü sinyaller geliyor!

Survivor dizilere çelme taktı, Destan ve Masumlar Apartmanı’ndan kötü sinyaller geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı rekabetinde Survivor All Star yarışması öne çıkan bir yapım oldu. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 8 Şubat Salı akşamını birinci bitiren yarışma programı, AB’de ise ikincilik elde etti. Bu durum iddialı dizilere de yarışma programının çelme taktığını gösteriyor.

Tüm kişiler kategorisinde başladığı haftadan bu yana birincilikler alabilen Destan dizisinin hem reyting kaybı yaşadığı ham de birincilikten geriye düşerek ikinci sırayı elde ettiğini görüyoruz. AB grubunda iyice zayıflayan dizi günü beşinci olarak tamamlarken, ABC1’de de üçüncülük elde edildi. Destan dizisinin başladığı günkü görkemli halinin ve güçlü izleyici ilgisinin yavaş yavaş azalmaya başladığı gerçeği ile karşı karşıyayız.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın çok başarılı oyunculuklar sergilediğini, hikayenin de etkileyici olmayı sürdürdüğünü ve oluşturulan atmosferin de çok güzel olduğunu söylemek mümkün. Ancak buna rağmen dizi izleyicileri Destan’ın Bozdağ Film’in diğer dizileri; Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman kadar ilgi göstermedi.

Survivor dizilere çelme taktı, Destan ve Masumlar Apartmanı'ndan kötü sinyaller geliyor! 8

Salı rekabetinde düşüş yaşayan bir başka yapım ise Masumlar Apartmanı. TRT1’de yayınlanan dizi ilk sezondaki muhteşem çıkışından sonra, ikinci sezona iyi başlasa da son dönemde ciddi bir izleyici kaybı yaşıyor. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin 57. bölümü yayınlandı.

Dizinin tüm kişiler kategorisinde altıncı olduğunu, AB’de günü üçüncü bitirdiğini ve ABC1’de de dördüncülük elde ettiğini görüyoruz. Hala geniş ve etkili bir izleyici kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı’nın reytinglerdeki bu düşüşü hikayenin de zayıflamaya başlamasından kaynaklanıyor.

Survivor dizilere çelme taktı, Destan ve Masumlar Apartmanı'ndan kötü sinyaller geliyor! 9

Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de ilk dönemlerine kıyasla son haftalarda düşen reytinglerle dikkat çekmişti. Bu hafta bir miktar toparlanma sinyali veren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hikayede yaşanan değişimlerin reytinglere olumlu yansıdığını da gözlemliyoruz. Geçen hafta elde edilen düşük reytingler, bu hafta normale döndü ve dizi eski iyi dönemlerine dönüş sinyalini verdi.

Tüm kişiler kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, AB’de günü dördüncü tamamladı ve ABC1’de de altıncı durumda bulunuyor. Bu sonuçlar dizinin sezon sonuna kadar devam edebileceğini gösteriyor.