Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor, Yargı dizisini reytinglerde zirveden indirdi! Teşkilat zirveyi unuttu!

Survivor, Yargı dizisini reytinglerde zirveden indirdi! Teşkilat zirveyi unuttu!

tarafından ker_def
yargı reytinglerde teşkilat ve survivor ı geçti

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yaşanan reyting rekabetinde Yargı dizisinin bir süredir Teşkilat’a karşı üstünlüğü devam ediyor. Ancak Survivor All Star 2022 programının başlaması ile birlikte denklem de değişti.

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın tüm kişiler kategorisinde birinci olarak Kanal D’nin Yargı dizisini zirveden indirdiğini görüyoruz. 30 Ocak Pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölümü AB ve ABC1 gruplarında ise birincilik elde etti. Yargı’nın tüm kişiler kategorisinde küçük bir farkla ikinci sırada yer aldığını gözlemliyoruz.

TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisi ise ilk bölümden itibaren elde ettiği tüm kategorilerdeki birincilikleri, Yargı dizisine yakın zaman önce kaptırdı. Teşkilat’ın izlenme oranları azalırken, artık dizinin birincilik konusunda gerilere düştüğünü de belirtebiliriz.

Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde günü üçüncü olarak tamamlayan Teşkilat dizisi, AB grubunu ise ikinci sırada tamamladı.

Fox Tv’de son kez yayınlanan Elkızı dizisi, final bölümüyle birlikte yine düşük reytingler aldı. Gün değişikliği sonrasında birçok izeyicisini kaybeden dizi son kez ekranda yer aldı ve hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremedi. Elkızı dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 12. sırada yer alırken, AB grubunu ise 13. sırada tamamladı.