Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Damla ile Nagihan’ın nefes kesen mücadelesinde kim kazandı?

Survivor’da Damla ile Nagihan’ın nefes kesen mücadelesinde kim kazandı?

tarafından ker_def

Survivor’da kazananı kamera kayıtları bile çözemedi! Damla ve Nagihan’ın nefes kesen mücadelesi!

Survivor 2018’in 1 Mayıs Salı yayınlanan son bölümünde sembol oyunu finallerini kimler kazandı? Kimler sembol oyununda tur atladı? Survivor yeni bölümde, Damla ve Nagihan’ın kapışmasında kazanan ismi kamera kayıtları bile belirleyemedi! Parkurda düşüp kafasını vuran Ümit Karan’ın kazası ise herkesi korkuttu.

Survivor’ın Salı akşamı ekrana gelen 60. bölümünde sembol oyunlarının finalleri vardı. Survivor’da kazanan ismin ailesine kavuşacağı sembol oyunu finalleri zorlu bir parkurda gerçekleşti. Hız ve atış yeteneğinin ön plana çıktığı oyunlarda, kadın yarışmacılar arasında Damla ve Nagihan’ın mücadelesi nefesleri kesti.

KAMERALAR BİLE KAZANANI BULAMADI!
Parkurdaki müthiş hızlarıyla dikkat çeken Damla ve Nagihan oyunları başa baş götürdü. İki isim aynı anda sembolleri devirince Alp Kırşan kamera kayıtlarına baktı. Ama saniyelik bir fark bile ortaya çıkmayınca beraberlik ilan edildi ve oyun yeniden oynandı. Sonunda ise Damla az bir farkla kazanmayı başardı.

ÜMİT KARAN KORKUTTU!
Sembol oyunu finallerinde Adem ile mücadele eden Ümit Karan kafasını bariyere çarptı.Survivor doktoru Metin Kuş’un ilk müdahaleyi yaptığı Ümit Karan’da ciddi bir sağlık sorunu olmadığı ortaya çıkınca yarışmaya devam etti.

SEMBOL OYUNLARINDA KİMLER TUR ATLADI?
Sembol oyunları sonucunda, Hilmi Cem, Damla, Birsen, Yağmur, Turabi, Adem ve Merve bir üst tura çıktı. Nagihan ve Mustafa Kemal ise veda etti.

Survivor'da Damla ile Nagihan'ın nefes kesen mücadelesinde kim kazandı? 7

Survivor’da Turabi’den ilginç yorum ‘Benim gibi agresif insana bile…’

Survivor 2018’de Yiğit’in elenmesi Ünlüler takımında Ümit Karan ve Turabi’yi çok üzdü. Survivor son bölümde adaya vedayı değerlendiren Turabi’nin ‘Mustafa Kemal’in beni yazması gerekiyordu. Keşke Hakan gitseydi de Anıl üzülseydi. Yiğit ise çok efendi bir çocuktu. Benim gibi agresif insana karşı bile efendiliğini bozmadı’ dedi. Ümit Karan’ın ise, ‘Yiğit benim için kardeş gibiydi. Ailene böyle inanılmaz bir insan yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum’ sözleri dikkat çekti.

Survivor 2018’in 1 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen 60. bölümünde, Ünlüler takımından Yiğit Dikmen’in elenmesinin yankıları devam etti.

Survivor’da Hakan ve Anıl’la kavga etmesinin ardından 5 oyun ceza alan ve kaybettikleri dokunulmazlık oyununda oynayaman Turabi’nin sözleri dikkat çekti. Turabi konseyde, bireysel dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal’a kendisini söylemesini istemişti. Ancak Mustafa Kemal Yiğit’in adını söylemişti. Yaptığı hata yüzünden dokunulmazlıkta takımını yalnız bıraktığını ve kendi isminin yazılmasının doğru olacağını tekrar söyleyen Turabi, ‘Ben oynasaydım dokunulmazlık oyununu kazanırdı. O yüzden Mustafa Kemal’e beni söylemesi gerektiğini istedim. İki dokunulmazlıkta da oynamadım ve hak gereği söylenmem lazımdı’ dedi.

TURABİ: ‘YİĞİT’TEN ÖZÜR DİLEMİŞTİM’
Yiğit’in gitmesine çok üzüldüğünü söyleyen Turabi, ‘Yiğit’in gitmesine çok üzüldüm. Keşke Hakan gitseydi de Anıl üzülseydi. Yiğit’i 2014 Survivor’ından beri
tanıyorum. Çok efendi bir çocuk. Benim gibi agresif birisine karşı bile efendiliğini bozmadı. Hatta bu sene gelince kendisinden özür dilemiştim. Keşke kalsaydı’ şeklinde konuştu.

‘KARDEŞİM GİBİYDİ’
Ünlüler’de adaya veda eden Yiğit’in ardından Ümit Karan’ın hayli üzgün olduğu görüldü. Yiğit’in vedasının ardından konuşan Ümit Karan, ‘ Çok ağır bir kayıp oldu benim için. Adada en yakın olduğum isimdi, kardeşimdi. Ailesine teşekkür ediyorum inanılmaz bir insan yetiştirdikleri için. Benim için kardeşim gibi oldu’ dedi.