Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da korkunç cinayet! Kameraman bıçaklanarak öldürüldü!

Survivor’da korkunç cinayet! Kameraman bıçaklanarak öldürüldü!

tarafından zk zk
Büyük şok! Acun Ilıcalı’nın ekibindeki bir kameraman, Dominik’teki çekimlerde saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti!

Survivor kameramanı Alper Baycın öldürüldü, canlı yayın iptal edildi

Dominik Cumhuriyeti’nde 24 yaşındaki Survivor kameramanı Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın’ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı. Acun Ilıcalı olayı Instagram hesabından duyurdu. Ilıcalı”Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik.” dedi. Survivor canlı yayını iptal edildi.

Survivor’da şoke eden bir olay yaşandı. Kameraman Alper Baycın iki kişinin saldırısına uğradı. 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Survivor yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ise olayla ilgili TV 8’de açıklama yaptı.

Survivor'da korkunç cinayet! Kameraman bıçaklanarak öldürüldü! 7

Konuşmakta zorluk çeken Acun Ilıcalı “İyi akşamlar diliyorum. Belki haberiniz vardır. Dün çok üzücü bir olay yaşadık. Çok değerli bir iş arkadaşımızı, Alper’imizi dün akşam haince bir saldırı sonrasında Dominik Cumhuriyeti’nde kaybettik. Gencecik bir arkadaşımız, kardeşimizi çok üzücü bir şekilde bir saldırıya uğradı. Çok konuşabileceğimiz bir şey yok. Kadere çok inanan biriyim. Hepimizin belli bir gün sonra ereceğini düşünen biriyim. Ani bir şekilde sevdiğimizi kaybedince ani bir yıkım oluyor. Kendisi çok değerli bir kardeşimizdi. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Bu akşamlık yayınımızı kapatıyoruz. Bir kez daha bütün ailesine baş sağlığı diliyorum. Benim biricik kardeşim huzur içinde yat.” diyerek canlı yayını iptal etti.

Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim. (Sözcü)