Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Nagihan’ın ilginç isteğine Acun Ilıcalı instagram’dan yanıt verdi!

Survivor’da Nagihan’ın ilginç isteğine Acun Ilıcalı instagram’dan yanıt verdi!

tarafından zk zk
Survivor konseyinde Nagihan, Cumali’nin karşı takıma geçmesini istedi. Acun Ilıcalı, Instagram paylaşımı ile Nagihan’a cevap verdi ve Cumali kararını açıkladı.

Sürekli olarak oyun kaybettiklerini ve Survivor’da artık güç durumda kaldıklarını dile getiren Nagihan, Acun Ilıcalı’dan bir ricada bulundu. Ünlüler’in çok güçlü olduğunu, özellikle erkeklerde oyunları sürekli aldıklarını söyleyen Nagihan Cumali’in Ünlüler’e geçmesini istedi. Survivor son bölüme damga vuran diğer olaylar ise elenen ismin belli olması ve ödül oyununda yaşanan gerginlik oldu. İşte Survivor’da kim elendi sorusunun yanıtı ve Acun Ilıcalı’nın Cumali kararı…

NAGİHAN’DAN İLGİNÇ İSTEK

Sürekli olarak oyun kaybettiklerini ve bu durumun artık üzerinde çok güç bir durum yarattığını ifade eden gönüllüler takımı yarışmacısı Nagihan, yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’dan özel bir ricada bulundu. Takım adına rica eden Nagihan, Cumali’yi çok sevdiklerini ancak çok başarılı olmadığını söyleyerek Cumali’nin karşı takıma geçmesini talep etti.
Survivor'da Nagihan'ın ilginç isteğine Acun Ilıcalı instagram'dan yanıt verdi! 7

ACUN KARARINI AÇIKLADI

Bu talebin üzerine Acun Ilıcalı, “Sizi haklı bulduğum taraf da var, Cumali sportif testlerden geçmedi çok değerli bir kardeşimiz ve ben kendisini çok sevdim, içi dışı bir, çok dobra Anadolu masumiyetini içinde taşıyan bir kardeşimiz ama şöyle bir durum var hakikaten sportif testlerden geçip de en iyileri bulduğumuz yarışmacılardan birisi değil. Ben sanki 10’a 8, 10’a 9’dasınız Cumali’yle birlikte de kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu benim görüşüm, sizin görüşünüz de önemli” cevabını verdi.

Acun Ilıcalı Instagram’dan yaptığı paylaşım ile Cumali kararını açıkladı. Ilıcalı “Benim bu konudaki görüşüm belli; voleybol oyununda Cumali mi vardı da Gönüllüler kaybetti? Sema’nın mide problemi vardı, iyileşti. Dünkü oyunda oynadı. Sevgiler..” dedi.

“CUMALİ’YE KAPILARIMIZ AÇIK”

Ünlüler takımında söz alan Ümit Karan ise Cumali’ye kapılarını açabileceklerini söyledi.

Cumali’nin bu konudaki düşüncelerini, “Karar takımın içerisinde verilmişse saygı duyarım. En çok hoşuma giden şey Hakan abinin bu karara dahil olmaması, Funda da çıkıp gitti zaten. Bu evli çiftlerin birbiriyle anlaşamaması gibi bir şeydir, zorlamaya gerek yok. Bu akşam olsun bitsin diyorum.” şeklinde ifade etti. (Sözcü)