Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinin nerede yayınlanacağı sonunda belli oldu! Ancak kimileri üzülebilir!

Süslü Korkuluk dizisinin nerede yayınlanacağı sonunda belli oldu! Ancak kimileri üzülebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun belki de en çok merak edilen yapımlarından birisi Süslü Korkuluk. Zira, İçerde dizisinden sonra bir daha ekranda görünmeyen Çağatay Ulusoy’un yeniden ekrana dönmesine fırsat tanınacak bir diziydi. Alina Boz ile partner olması da diziye ayrıca bir ilgi uyandırmıştı.

İki genç ve başarılı ismi bir araya getirecek olan Süslü Korkuluk dizisinin önce tv8’de yayınlanacağı öğrenilmişti. Hatta yönetmen Cem Karcı’nın aceleyle çağrılarak bir tanıtım filmi çekilmesiyle izleyici, diziyi heyecanla bekler hale getirildi.

Çalışmalar sürerken, dizinin yapımcısı OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düştüğü ve dizi için başka bir kanal arandığı gelişmesi ile herkesi şaşırtan bir süreç başladı.

Neden böylesine çok beklenen ve iddialı bir projenin kanal bulamadığı ise bir süre sonra ortaya çıktı. Tv8 de dahil olmak üzere çalınan kapıların diziyi bütçe nedeniyle yayınlayamayacağı ile ilgili söylentiler konuşulmaya başlandı.

İlk bölüm bütçesinin 2 milyon TL gibi bir rakam olduğu ve bu nedenle kanal bulmakta zorluk yaşandığı gündeme geldi. Hemen bu iddiaların ardından Acun Ilıcalı, Gülseren Budayıcıoğlu’nu Dominik’teki Survivor’a götürdü. Süslü Korkuluk dizisi için de bir anlaşma sağlanacağı görüşü arttı.

Süslü Korkuluk dizisinin nerede yayınlanacağı sonunda belli oldu! Ancak kimileri üzülebilir! 7

Dizi için OGM’nin Disney Plus ile de görüştüğü gündemdeydi. İzleyici heyecanla diziyle ilgili bir anlaşma sağlanıp sağlanmadığı haberini bekliyordu. Hafta içinde Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, Süslü Korkuluk dizisi için Netflix ile bir anlaşma sağlandı.

Televizyon kanallarının çok yüksek bütçesi nedeniyle Süslü Korkuluk dizisini yayınlamayı baştan göze alamadığı, böylece dizinin dijital platformlara götürüldüğü ve Netflix ile anlaşıldığı ortaya çıktı. Bu durum platforma üye olmayanları üzecek ancak uzun süredir beklenen bir dizi olarak en azından iptal olmadan yayınlanma şansını bulacak olması da bir başka sevindirici gelişme…