Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk ve Hakim’le anılan Salih Bademci’nin projesi bambaşka!

Süslü Korkuluk ve Hakim’le anılan Salih Bademci’nin projesi bambaşka!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yılın yıldızı en çok parlayan erkek oyuncusu olan Salih Bademci’nin adı bir süredir Süslü Korkuluk ve Hakim dizileriyle anılıyordu. Ancak ünlü oyuncunun planının bambaşka olduğu ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin dizisiyle çıkış yapan ve geçen yıl üç farklı projede yer almıştı. Yetenekli oyuncu Show TV ekranında yine çok başarılı bir oyunculuk sergilediği Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile birlikte ekrana gelmişti. Bademci dizide psikopat bir doktoru canlandırmıştı. Ancak dizi düşük reytinglerin kurbanı olarak erken final yapmıştı.

Salih Bademci’nin geçen seneki bir başka projesi, Özge Özpirinçci’yle birlikte rol aldığı İlk ve Son dizisiydi. BluTV’de yayınlanan romantik dizi izleyiciler tarafından çok beğenilmiş ve olumlu tepkiler almıştı.

Süslü Korkuluk ve Hakim’le anılan Salih Bademci’nin projesi bambaşka! 91

Yetenekli oyuncunun en büyük çıkış yaptığı projesi ise Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi olmuştu. Bademci dizide hayallerinin peşinde koşan ve çok ünlü bir şarkıcı olan Selim Songür karakteriyle muhteşem bir oyunculuğa imza atmıştı. Yetenekli oyuncu tüm bu emeğini, GQ Dergisi tarafından verilen Yılın En İyi Oyuncusu ödülüne layık görülerek taçlandırmıştı.

Bunca başarının ardından Salih Bademci’nin yeni projesi büyük bir merak konusuydu. Bademci’nin adı başrolünde Çağatay Ulusoy ve Alin Boz’un yer alacağı Süslü Korkuluk ve ABD’de yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Your Honor dizisinin uyarlaması Hakim projeleri için geçiyordu.

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Salih Bademci bu iki teklifi de reddetti ve tercihini tiyatrodan yana kullandı. Buna göre Bademci, Aydınlık Evler isimli tiyatro oyununda Demet Akbağ’la birlikte oynayacak. Oyuncu böylece bir sonraki projesinde hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşacak.