Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir başka birine mi aşık olacak? Bu kadın kim? Sen Anlat Karadeniz dizisinde neler oluyor?

Tahir başka birine mi aşık olacak? Bu kadın kim? Sen Anlat Karadeniz dizisinde neler oluyor?

tarafından zk zk

Atv ekranlarında dün akşam 47. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in düşüp bayılması herkesi korkuttu.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide Vedat’ın Nefes’e geçirdiği hastalık yüzünden hamile olması durumunda bebeğin ve kendisinin hayatını kaybedeceğini bilen Tahir, bunu nasıl söyleyeceğini bilemedi.

Televizyongazetesi/Detay

Büyük bir azap içinde kalan Tahir, son sahnede Nefes’in düşüp bayılmasıyla birlikte onu yerde bulunca, daha büyük bir korku yaşamaya başlayacak.

48. bölüm tanıtımında hastaneye kaldırılan Nefes’le ilgili doktorun endişeli bakışı, Vedat’ın sözlerinin doğru olduğu izlenimini yaratıyor. “Bir şey mi buldunuz doktor hanım?” diye soran Tahir’in daha sonra Nefes’e “Bir şey konuşmamız lazım” dediği görülen tanıtımda, büyük dikkat çeken bir başka olay ise yeni bir karakterin ortaya çıkışı!

Son bölümde Mercan’ın babasının isteğiyle bir arkadaşının oğluyla evlenme kararı alması ve ardından Tahir’e aşkı ilan edip ömrü boyunca onu seveceğini söylemesi şaşırttı.

Tahir başka birine mi aşık olacak? Bu kadın kim? Sen Anlat Karadeniz dizisinde neler oluyor? 7

Bu olayın arkasından yeni bölüm tanıtımında ise bir başka kadının ortaya çıkması da hayli ilginç bir gelişme oldu.

Son olarak Tutsak dizisinde rol alan Gülper Özdemir’in diziye girdiği yeni tanıtımda görüldü. Özdemir’in annesi rolünde ise Usta oyuncu Rüçhan Çalışkur da diziye dahil olacak.

Tahir, bir gece vuruluyor ve gözünü bir evde açıyor. Onu vuran kadının kızına, “Ben onu vurdum, inşallah o da sana vurulur” sözleri dikkat çekiyor.

Tüm bu yaşananlardan sonra dizinin takipçileri Nefes’in ölüp diziden ayrılacağı ve yeni gelecek kişinin de hazırlıklarının yapıldığı düşüncesinde. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ortaya çıkan bu yeni kadının Tahir’in yeni aşkı olma ihtimali bile tepki çekiyor.

Bakalım izleyip göreceğiz, gerçekten tahminlerdeki gibi mi çıkacak?

İşte 48. bölüm tanıtımı: