Ana sayfa Dizi İzle Tahir kurtuluyor! – Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm

Tahir kurtuluyor! – Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi 2. sezonuna fırtına gibi başladı. Atv ekranlarının geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan dizisinin 2. sezonunda izleyiciler bir hayli heyecan yaşadı. Müthiş bir bölümle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz, soluksuz takip edildi. Dizinin 22. bölümünden önemli sahneler de Youtube’daki sayfasında yayınlandı. Dizinin hayranları tekrar izlemek istedikleri sahneleri youtube’da aratmakta ve bu sahneler yüzb inlerce kez izlenmekte.

Videoda dizinin 22. bölümündeki önemli sahneyi izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz sürükleyici öyküsü ile ikinci sezonunda da iddiasını koruduğunu gösterdi.

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)

SEN ANLAT KARADENİZ GENEL HİKAYESİ

Nefise ve Tahir’in imkansız aşkını konu alan dizide, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in hikayesine yer veriliyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.