Ana sayfa Dizi İzle Tahir’i sevindiren haber! – Sen Anlat Karadeniz 30. Bölüm

Tahir’i sevindiren haber! – Sen Anlat Karadeniz 30. Bölüm

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi atv ekranında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin 30. yeni bölümü 14 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümden yeni görüntüler de yayınlanmaya devam ediyor. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 30. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Polisler Nefes’i tutuklamak için geldi. İşte tam da o anda Tahir, polislerin dokunduğu Nefes’i kurtarmak isterken “Bırak kardeşim bırak dokunma incitirsin dokunma” diyerek yürekleri dağladı. Polisler Nefes’i götürürken Tahir her zaman yayında olduğunu söyleyerek ona güç verdi. Vedat ise keyiften dört köşeydi… Parmaklıkların ardındaki Nefes ise Tahir’in arkasında kapı gibi durduğu için umudunu hiç kaybetmedi.

Sadece Tahir değil Asiye, Mustafa, Osman Hoca da Nefes’in tutulduğu karakolun önüne gelerek, yanında olduklarını söylüyor.

Nefes, Tahir’in kendisini görüşe geldiğinde ona hiç korkmadığını, çünkü kocaman bir ailesi olduğunu söyleyerek ne kadar cesur durduğunu gösteriyor.

Yeni bölümde Nefes’in durumu merak konusu. Vedat’ın verdiği mermi çekirdeği ve tabancayı delil olarak gösterip, Nefes’in kendisini öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla onu mahkum ettirecek mi merak konusu.

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında, Vedat’ın Tahir’e boşanma belgesi uzatarak imzalamasını istediği görülmüştü.