Ana sayfa Dizi Haberleri Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz’den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı!

Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz’den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
25. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz’in internet sayfasından paylaşılan kısa bir sahne, sosyal medyada hem sevinç yarattı hem de tahminler havada uçuşmaya başladı.

Atv’nin sevilen dizisinde Nefes’in Saniye Hanım’ın evden kovmasıyla Osman Baba’nın yanına sığınması, Tahir’i zor durumda bırakmıştı.

Annesini ezmek istemeyen ama Nefes olmadan da yapamayan Tahir, arada kalmış bir şekilde iki bölümdür oradan oraya savruldu.

Ne Nefes’e yakın olabildi, ne evine gidebildi! Kimi zaman avare avare sokaklarda dolaşan Tahir’in ayakları hep Nefes’e gitti.

Nefes ise kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıp, Tahir’e yaslanmadan bir şeyler yapmaya, bir çıkış yolu bulmaya çalışıyordu.

Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 15

Asiye ve diğer kadınlarla evlere börek çörek yapma işine girişen Nefes, Vedat’ın sabotesi sonucu yine derin bir üzüntüye boğulmuştu.

Yeni bölümde Vedat’ın kaçırılmasından sonra kadınların ona ne yapacağı merakla bekleniyor.

Ancak en çok merak edilen de Tahir ve Nefes’in artık birlikte yaşamaya başlayıp başlamaması. Onların ayrı olmasına dayanamayan izleyiciye en güzel yanıt da dizinin yayınına saatler kala geldi.

İnternette yayınlanan kısa sahnede Tahir, evin önüne çıkıyor. Yangazlar’ın “Nereye ağbi” sorusuna “Nefes almaya” diyen Tahir’in arabadaki mutlu mutlu sırıtması, adeta sosyal medyayı karıştırdı!

Bu gülüşün ardındaki nedeni arayan izleyenlerin tahminleri havada uçuştu!

Tahir, Nefes’e gidip kapısını çalıyor ve ona “Senden başka gidecek yerim yok” diyor. Bu sahneden sonra yayınlanan bir fotoğrafta da Yiğit’in başında ikisini mutlu mutlu gülümserken görüyoruz.

Olayların seyrini bu akşam hep birlikte göreceğiz ancak izleyicilerin bu görüntülerden sonra bir nebze içinin rahatladığı da sosyal medyadaki yorumlardan belli olmakta.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 16 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 17 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 18 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 19 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 20 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 21 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 22 Tahminler havada uçuşuyor! Sen Anlat Karadeniz'den yayınlanan sahne, ortalığı karıştırdı! 23