Ana sayfa Dizi Haberleri Tahminlerin tutmadığı dizi! Kuzgun, 14. bölümüyle yine şaşkına çevirecek!

Tahminlerin tutmadığı dizi! Kuzgun, 14. bölümüyle yine şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Star TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuzgun dizisinin 14. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 13. bölüm sonunda Kuzgun’un, Dila’yı Kudret ile konuşurken gördüğü ve ihanet ettiğini anladığı sahneden sonra, yeni bölüm tanıtımındaki yakınlaşmaları kafaları karıştırdı!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Dila, Kuzgun’a olan aşkını saklamıyor ve her fırsatta soluğu onun yanında alıyor. Sadece içindeki aşkı doya doya yaşamak isteyen Dila, Kuzgun’un ne planladığını bilmiyor.

Üstelik onun ihanet ettiğini sanırken, o Kudret’e karşı koyup, bilgi sızdırmayı reddediyor.

Tahminlerin tutmadığı dizi! Kuzgun, 14. bölümüyle yine şaşkına çevirecek! 7

Fakat Kuzgun, bu olanlardan habersiz, Dila’ya, Behram ile birlikte tuzak kurmanın peşinde! Bu sırada Rıfat’ın da tahliye olması, aileyi bir araya getiriyor.

Şimdi Kuzgun’un Dila ve Bilginler’le yeni bir savaşı mı başlayacak? İkilinin bu romantik anları, yeni bir hamle ile tersine mi dönecek?

Kuzgun dizisi, her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ederken, 14. bölümde de yine ters köşeler yaşanacağı tanıtımdan da anlaşılmakta.

İşte 14. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Dila, Kuzgun’un güven ve ihanet sınavında!

Baygın haldeki Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora’nın evine gelmiştir. Ortada, açıklaması hem Kuzgun hem de Dila için çok zor ve şaşırtıcı bir durum vardır. Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Öte yandan Bora’nın öldürülmeden önce Dila’nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun’un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun’un arabasındaki takip cihazını bulur. Kuzgun’un içine Dila’yla ilgili büyük bir şüphe de düşer. Hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinler.

Kuzgun ve Dila’yı en derin acılarının ve yaralarının açılacağı çok zorlu bir yüzleşme beklemektedir. Öte yandan Rıfat’ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme, Kuzgun ile Dila arasında mayınlı bir bölge gibi durur. En ufak bir yanlış adımda, aşklarında geri dönüşü olmayan yaralara gebedir. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila’nın doğum günü tarihi gelir. Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşayacaktır.

Kuzgun’un Dila’dan tek isteği, Dila’ya güvenmektir. Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemektedir. Ancak hayallerle, gerçekler arasındaki uçurum yeni günle birlikte kendini gösterir. Kuzgun’dan gizli Kudret’le işbirliği yapan Dila, Behram’la ilgili çok değerli bir bilgi edinir. Dila’nın önünde şimdi, ya Kuzgun’un yanında yer alma şansı vardır ya da Kuzgun’a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı keskin bir yol ayrımı vardır.