Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Talat Bulut kadrodan çıkartıldı, yerine Fikret Kuşkan gelecek!

Talat Bulut kadrodan çıkartıldı, yerine Fikret Kuşkan gelecek!

tarafından ker_def
Yasak Elma dizisinde yaşanan taciz iddiaları uzun süredir gündemden düşmemekte…

Dizide Halit karakterine hayat veren Talat Bulut, savcılığın delil yetersizliğinden takipsizlik kararı vermesinin ardından bir hayli rahatlamıştı.

Yasak Elma’nın yapımcı firması Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy da hem ortada bir yasal durum olmaması hem de tazminat davası açılması ihtimaline karşın oyuncu ile devam kararı almıştı.

Devam kararına dizinin oyuncuları ve set ekibi karşı çıksa da ikinci sezon çekimleri başladı ve Talat Bulut rolüne devam ediyor.

Ancak Bulut’un rol alması beklenen bir başka projede ise oyuncu değişikliği haberi geldi.

Bulut’un da yer aldığı ‘Muhallim Mahir’i canlandırdığı ‘Mucize’nin devamı niteliğinde çekilecek ‘Mucize 2’ filmiyle ilgili son gelen bilgiler dikkat çekti.

Filmin çekimlerinin Yasak Elma dizisiyle çakışması neticesinde Mahsun Kırmızıgül’an Muhallim Mahir rolünü Fikret Kuşkan’a verdiği ortaya çıktı.

Rolü için 15 kilo veren Fikret Kuşkan, ‘Mucize’yi 2015’te izlediğini ve çok etkilendiğini belirtti.

Talat Bulut kadrodan çıkartıldı, yerine Fikret Kuşkan gelecek! 7

Kuşkan, “İnsana dokunan bir hikâyesi var, insanımızı anlatan ve bireylerin birbirinden ayrıcalıksız olduğunu gösteren bir yapım. İnsanı kendisiyle de yüzleştiren bir film. Bir olmanın, birlikte olmanın ne kadar değerli olduğunu; başarılamayacak hiçbir şeyin olamayacağını, bütün zorlukların üstesinden gelinebileceğini vurgulaması çok değerli. Toplumsal idealizmin ve ahlakın yüksek oranda oluşu da beni etkiledi” diye konuştu.