Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut, Şevval Sam’ı bıraktı şimdi Hande Ataizi ile kavga ediyor!

Talat Bulut, Şevval Sam’ı bıraktı şimdi Hande Ataizi ile kavga ediyor!

tarafından ker_def

Yaz aylarında Talat Bulut’un Yasak Elma dizi setinde genç bir kızı taciz ettiği iddiası bir hayli yankı bulmuştu. Özellikle Şevval Sam, Bulut hakkında ağır sözler söylemiş ve konu mahkemeye kadar gitmişti.

Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy, Hande Ataizi’yi Yasak Elma dizisinin kadrosuna katmak arzusunda… Talat Bulut ile Hande Ataizi ise yıllar önce meydana gelen bir olay nedeniyle birbirine girmişti.

Hande Ataizi 20 yıl önce kendisinin de taciz edildiği bilgisini vermiş bu durumun ise dizide bir araya gelmelerine mani olmayacağını, “Ben profesyonelim, üzerinden 20 yıl geçti” cevabıyla göstermişti.

Talat Bulut ise, “Kadın ortaya çıkıyor, ‘19 yıl önce ben böyle bir itirafta bulunmadım, onu gazeteciler uydurdu’ diyor. Bana iftira atanlar yavaş yavaş itirafta bulunuyor. Benimle uğraşmayın artık” ifadelerini kullanmıştı.

Ali Eyüboğlu’nun kendisini araması üzerine ‘Magazin Noteri’nin dün yayınlanan yeni bölümüne bağlanan oyuncu, “Programda 19 yıl önce söylediği bir şeyi gündeme getirip yıllarca bunun üzerinde polemik yaratıp, 19. yılda da ‘Ben böyle bir şey demedim, gazeteciler uydurdu’ söyleminde bulunması ilginç” şeklinde konuştu. Bunun üzerine İlkay Buharalı, “Hande Ataizi ‘Böyle bir olay yaşanmadı’ demedi. ‘Ben bunu yeniden hatırlatmadım’ dedi” sözleriyle, Bulut’un açıklamasını düzeltmek istedi. Ancak Bulut, Ataizi’nin kendisine iftira attığı yönündeki söylemlerine devam etti.