Ana sayfa Dizi Fragmanları Talihsizlikler geride kaldı, Sen Çal Kapımı yola çıktı!

Talihsizlikler geride kaldı, Sen Çal Kapımı yola çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 1 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşması beklenen Sen Çal Kapımı dizisinde bazı talihsizlikler yaşanmıştı. Teknik ekipte yaşanan bu talihsizlikler de dizinin yayınını 1 hafta geciktirdi.

8 Temmuz Çarşamba günü Sen Çal Kapımı dizisi 1. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yüksek enerjisi ve uyumu dizinin fragmanlarının bile sevilmesini sağlamıştı.

Geçtiğimiz sezon Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisini yöneten Ender Mıhlar, Sen Çal Kapımı için de görev aldı. Ancak sonrasında yönetmen sıkıntısı çıktı ve Yusuf Pirhasan ilk bölümün çekimleri için yönetmen koltuğuna oturdu. Bu değişiklik nedeniyle de dizinin yayını 1 hafta ertelendi. İlk bölümün çekimlerinin tamamlanmasından sonra ise görevi Altan Dönmez devraldı.

İşte dizinin arka planında yaşanan bu sıkıntılar, hem rahatsızlık verdi hem de yayının 1 hafta ertelenmesine sebep oldu. İşte 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin beğeni toplayan fragmanı:

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.