Ana sayfa Dizi Haberleri Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar!

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her sezon başında büyük iddialarla ekrana gelen diziler, bir kaç bölüm sonra birer birer ekrandan kaymaya başlıyor. Yaprak dökümüne artık izleyici de oyuncular da alıştı ancak onca emek, hayaller, umutlar bir anda yok oluyor. Kimi kanallar bekleyerek şans tanıyor, kimileri hemen bileti kesiyor!

Yeni sezon başlayalı tam bir ay oldu ama daha şimdiden 5 dizi final kararları alındı bile! Aralarından bir tanesi için bu haftaki bölüm beklenecek ve bir tanesinin de finali çok önce belli olmuştu. Yaprak Dökümü’nün başladığı ekranda hangi dizilerin final yaptığı ya da yapmak üzere olduklarını bir bir görelim…

Güvercin… İlk olarak Güvercin dizisinden başlayalım. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamış ve 13 bölümü ekrana gelmişti.

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar! 11

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse’nin rol aldıkları dizi, aslında dikkat çekmiş ancak pandemi döneminde çekimlerine ara verilince unutulmuş, kanal tarafından da yeni sezonda devam etmeme kararı alınmıştı.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Altan Dönmez yönetiyordu. Star TV, diziyi yayınlanmış 13 bölümüyle bitirmedi. Eldeki 2 bölüm stok yayınlanacak ve bir de final için bir bölüm daha ekrana getirilmesi için diziye fırsat tanıdı. Yani 16. bölümde final yapacak. Dizinin son bölümü, kısa bir süre önce çekildi. Fakat henüz ekrana gelmedi çekilen bölümler. Ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor şu anda.

Gençliğim Eyvah

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar! 12

Bir diğer dizi ise Gençliğim Eyvah. Atv ekranlarında yayınlanan dizinin bir kaç hafta önce final yapacağı öğrenilmişti. Yaz sezonunda başlayan dizi, bu akşam yayınlanacak 17. bölümüyle ekrana veda edecek. Eğlenceli hikayesi ve duygusal sahneleri ile hatırı sayılır bir izleyici grubunu etkilemişti dizi, ancak, pazartesi rekabetinde düşük reytingleriyle de yoluna devam etmesi pek mümkün değildi.

Bu nedenle dizinin final yapmasına karar verildi. Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu gibi isimlerin rol aldıkları dizi, sezonda tutunamadı. Süreç Film imzalı dizinin yönetmenliğini Ali Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu yapıyordu.

İyi Günde Kötü Günde

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar! 13

Bir başka dizinin finali ise yine izleyenlerini üzdü. Star TV’de Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi, iddialı başlamıştı. Özellikle Sangu’nun hayranları onu yeniden bir romantik komedide izlemekten mutluydu ama diziyi kurtaramadılar!

Beklenen ilgiyi bulamayan ve Cumartesi akşamları yayınlanmasına karşılık reytingleri düşük gelen diziyle ilgili Star TV kararını verdi. Bu hafta 5. bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta 6. bölümde ekrana veda edecek. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise Metin Balekoğlu.

Yeni Hayat

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar! 14

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Yeni Hayat dizisi ile ilgili de bir final kararı alındı ama hemen ertesinde bir başka bilgi ulaştı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrolünde oynadığı dizi, beklenen reytingleri getirmedi.

Geçtiğimiz hafta 5. bölümü ile ekrandaydı. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova karşısında pek tutunamadı. Önce, dizinin 8. bölümde final yapacağı duyurulmuştu ama alınan bir kararla bu hafta yayınlanacak olan 6. bölümün reytinglerine göre karar verileceği ifade edildi.

Yani şu an final kararı beklemede ama kapıda duruyor! OJO Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru yapıyor. Bu hafta dizi için kritik bir hafta. Bakalım ne karar verilecek?

Bay Yanlış

Tam 5 dizinin bileti kesildi! Daha yolun başındayken final yapıyorlar! 15

Ekranlara veda eden bir başka dizi ise Bay Yanlış oldu. Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları ve Fox TV’de yayınlanan dizi, yaz sezonunda izleniyordu. Ancak Cuma akşamları yayınlanan Bay Yanlış’ın karşısında öyle diziler vardı ki reytingde çok gerilere düştü.

Babil, Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Hercai ve Ramo dizilerinin karşısında zor bir sınav verdi ancak tutunamadı. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı dizi, geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan 14. bölümle ekranlara veda etti.

Yaprak dökümünde şimdilik bu diziler ön plana çıktı. Ancak kanalların reyting yarışında şimdiden biletini kesmeye hazırlandığı diziler de var. Onları da önümüzdeki günlerde göreceğiz…