Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Levent de Enis Arıkan da aynı şeyi söyledi! Neler oluyor bu Camdaki Kız dizisinin setinde?

Tamer Levent de Enis Arıkan da aynı şeyi söyledi! Neler oluyor bu Camdaki Kız dizisinin setinde?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, üçüncü sezonu ile yoluna başarılı reytinglerle devam ediyor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, üçüncü sezonda da yine milyonların ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

Cana karakterinin ayrılığı ve ardından Feride karakterinin de diziden çıkacak olmasının ardından Enis Arıkan’ın da sezon sezonunda final yapma ihtimalinin bulunduğunu söylemesi dikkatleri çekti. Arıkan, ayrıca dizideki ekip arkadaşlarını da överek, “Daha önce böyle bir dizi ekibi görmedim” diye konuştu.

Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile Camdaki Kız dizi setinde çok güzel anlar izleyicilerle paylaşılıyor. Bu durum da dizi ekibinin çalışırken çok eğlendiğini ve birbirleri ile güçlü bağlar kurduklarını anlatıyor.

Dizinin başarısında da bu durum çok etkili ve Enis Arıkan’ın ekip olarak birbirlerinden kopamadıklarını söylemesinden sonra benzer bir sözü başrolde yer alan usta oyuncu Tamer Levent’in de ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Tamer Levent de Enis Arıkan da aynı şeyi söyledi! Neler oluyor bu Camdaki Kız dizisinin setinde? 8

Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterini başarıyla canlandıran Tamer Levent, dizinin başarısının sırrını şöyle anlattı: “Bu ekipte herkes birbirini o kadar iyi anlamaya çalışıyor ki, bu örnek olmalı. Herkes de bunu söylüyor. Bütün arkadaşlar da söylüyor, ‘böyle bir ekipte çalışmadık’ diyorlar. Bu örnek olmalı, niye çalışılmasın. Bütün ekiplerin böyle olması lazım. Her sahnenin bitiminde birbirimizi tebrik ediyoruz.”

Dizide Cana’dan sonra Feride karakterinin de ayrılacak olması ile ilgili soru üzerine Tamer Levent, bunun senaryo gereği yaşanmakta olduğunu ifade etti. Usta oyuncu, “Senaryoya yeni gelenler olacak” diyerek de yeni isimlerin yakında gündeme geleceğinin mesajını verdi.

Tamer Levent de Enis Arıkan da aynı şeyi söyledi! Neler oluyor bu Camdaki Kız dizisinin setinde? 9

Yaşanmış olayların anlatıldığı projelere daha çok önem verilmesi gerektiğinden de bahseden oyuncu, “Yaşanmış hikayelerden kurgular yapmak lazım, onlar çok daha gerçek oluyor” diyerek izleyicinin de bu projelere ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.