Ana sayfa TV Programları Tan Taşçı’ya büyük bir tuzak mı kuruldu? Taciz iddiasındaki hesap gerçek değil mi?

Tan Taşçı’ya büyük bir tuzak mı kuruldu? Taciz iddiasındaki hesap gerçek değil mi?

tarafından ker_def

Pelin Elecik, Danimarka’da diş hekimliği yapıyor. Bu sezon tatilini Türkiye’de yapmaktayken popçu Tan Taşçı’nın, özel mesajlar atarak kendisini taciz ettiğini iddia etti. İddiayı ortaya Sabah gazetesi attı. Elecik, tatil için gittiği Bodrum’da paylaştığı fotoğrafı gören Tan Taşçı’nın, instagram üzerinden kendisine çıkma teklifinde bulunduğunu söyledi. Elecik, ünlü popçunun kendisine DM’den (direkt mesaj) “Kaliteli kadınsın, seni yakından tanımak istiyorum” şeklinde ısrarcı mesajlar attığını belirtti. Diş hekimi Elecik, Tan’ın ısrarcı mesajlarını yayınlayıp “Bu işler böyle gelişiyormuş” diyerek duruma tepki gösterdi.

Tan Taşcı teve2’de ekrana gelen 2. Sayfa programında bu iddialara yanıt verdi. Tan’ın açıklamalarındaki ince nokta bunun bir fake hesap olduğu ve iddiaları ortaya atan birilerinin bu durumdan çok eğlendiği, ancak bunun gerçek olmadığı noktasıydı.

Gerçekten birileri Tan Taşçı’ya bir tuzak mı kurdu? Sabah gazetesi nasıl böyle bir haberi taraflarına sormadan yayınladı? Magazin gündeminde çok konuşulacak bir olay yaşandı aslında. Tan Taşçı’nın açıklamalarını videodan dinleyebilirsiniz. Özet olarak da aşağıda söyledikleri bulunuyor…

Tan Taşçı, programda şunları söyledi:

“Ya o mesajları hiç benim edebiyatım olmadığını söyleyen yorumlar var sosyel medyada. İşin bir ciddi kısmı var. Tabii ki eğlenceli bir kısmı var insanlar, olabilir. Erkek adam yazarsın gibi, karşılanan bir durumda var.

Bir taraftan bakıldığında eğlenceli bir durum. Ya ben evli olsam, ya da sevgilim olsa ilişkim olsa böyle bir şeyle veya daha ağır bir suçlama ile mağruz kalsam ne yapacağımı düşünüyorum 2 gündür. İnsanlar eğlenmişler. Birileri güzel eğlenmiş ve güzel bir edebiyat yapmış.

Biz haberi ilk gördüğümüzde zaten yalan olduğunu anladık ama ismi geçen profile hala ulaşamadık. Böyle bir kızcağız yaşıyor mu, herhangi bir arkadaşı var mı, hala ulaşamadık.

Tanımıyorum, ben zaten gerçekliğine de inanmıyorum. Fake bir profil olduğuna inanıyorum.

Bir taraftan da çok eğleniyorlardır şu an… İşin başka bir tarafı var o bizi gerçekten ürkütüyor. Neden manşetlere öyle çıkalım. Ben ulaşınca gerçekten bu haberlere sebep olan hanımefendiye ve yayın kuruluşuna ulaşınca soracağım. Haberin kaynağını istedik, maalesef ulaşamadık.

Bize veremeyeceklerini söylediler. Ben de bunun fake bir görsel olabileceğini anlattım. nasıl böyle bir kaynağa güvenerek bu haberi yapabiliyorsunuz, nasıl bunu manşete taşıyabiliyorsunuz. Çok güzel şeyler değil. İnsanların en güzel süsü edep, ahlak. Ben bunlarla çok onur duyarak yaşıyorum. Beni çok ince ayarlardan vuran haberler. Çok eğleniyor birileri.

Çok rahat bir insanım, şeffaf bir insanım zaten.”

Videodan 2. Sayfa programında konuyla ilgili gelişmeleri izleyebilir, ayrıca nasıl yorumlandığı ile ilgili anları da takip edebilirsiniz…

teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı gündemdeki magazin başlıklarını açmaya devam ediyor… Programda magazin gündemine yön veren yorumlar yapılıyor, haberler ortaya çıkıyor.