Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da sürüyor!

Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da sürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mistik polisiye dizi Alef’in ikinci sezonu için çekimler son hız devam ediyor. Mucize Doktor’da canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa karakteriyle Türk halkının gönlünü kazanan Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da gerçekleştiriliyor.

Alef: Mâl-i Hülya dizisinin setinden yeni fotoğraflar BluTV’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda “Kapadokya havası ekibe oldukça iyi gelmiş. Yakında tüm ekip BluTV’de, takipte kalın!” denildi.

Alef dizisinin ilk sezonunda Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen rol alıyordu. Sekiz bölüm olarak yayınlanan polisiye dizide Cinayet Büro Amiri Settar ve ortağı Komiser Kemal’in, İstanbul Boğazı’nda ortaya çıkan bir ceset sonrasında kendilerini İstanbul’un karanlık, ruhani ve mistik dünyası içinde bulmasını anlatıyordu.

May Prodüksiyon tarafından çekilen ve yönetmen koltuğunda Emin Alper’in oturduğu dizinin ilk sezonu Nisan 2020’de yayınlandı. Farklı içeriğiyle dikkat çeken dizinin sona ermesinden yaklaşık iki yıl sonra, birkaç ay önce ikinci sezonunun çekileceği duyuruldu.

Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da sürüyor! 9

Alef’in ikinci sezonunda çok farklı oyuncular yer alıyor. İkinci sezonda Mucize Mucize Doktor’da canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Taner Ölmez’e, Aybüke Pusat eşlik ediyor. Aybüke Pusat’ı da en son Netflix’te yayınlanan 50 Metrekare dizisinde izlemiştik.

Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da sürüyor! 10

En son Bir Zamanlar Çukurova’da izlediğimiz Hande Soral’ın da yer aldığı dizinin çekimleri Kapadokya’da son hız devam ediyor. Dizinin bu yıl içinde yayına girmesi bekleniyor. Dizide ayrıca Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin rol alıyor.

Taner Ölmez’i ekrana döndüren Alef’in çekimleri Kapadokya’da sürüyor! 11

Dizide 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek olan kahramanlarımız izleyicilere mistik bir polisiye dizi ortamı sunacak.