Ana sayfa Dizi Fragmanları Taner’in yüreği kanadı, izleyici efkarlandı! Gönül Dağı 3. bölümde meraklandıran karşılaşma!

Taner’in yüreği kanadı, izleyici efkarlandı! Gönül Dağı 3. bölümde meraklandıran karşılaşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının etkileyici dizisi Gönül Dağı, ikinci bölümü ile 24 Ekim akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümü hem eğlenceli hem de duygusal sahnelerle geçti… Taner’in Dilek’e olan aşkının açma girişimleri, bir nişanlısının olduğunun ortaya çıkması ile söndü.

Gönül Dağı dizisinde izleyiciler aşkların ne kadar naif ve doğal olduğunun hemen farkına varıyor. Diziden adeta saf aşk akıyor… Birçok dizi hayranı için 2020 yılının en güzel dizisi olmayı başaran Gönül Dağı’nın 3. bölümü 31. Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde bir sürpriz var.

Taner’e kız bulmaya çalışıyorlar. Ama onun gönlü Dilek’ten yana atıyor. 2. bölümde Dilek’in nişanlısı ortaya çıkmıştı. Taner için bu çok kötü oldu… Şimdi tüm hayalleri yıkıldı… Taner’in “Masal sona erdi” sözleri izleyicinin yüreğini parçalıyor. Dizinin 3. bölümünde Dilek ve Taner buluşması yaşanacak. Dilek, kendini uçağı uçurmaya adayan Taner’i atölyesine geliyor.

Dilek’in de Taner’e karşı duyguları karışık. Gönül Dağı dizisinin 3. bölümünde ikilinin karşılaşmasının neler getireceği izleyiciler için şimdiden merak konusu oldu.

İşte Gönül Dağı dizisinin 3. bölüm fragmanı: