Ana sayfa Dizi Haberleri Tansel Öngel, polislerden diziyle ilgili gelen tepkilerden çok memnun

Tansel Öngel, polislerden diziyle ilgili gelen tepkilerden çok memnun

tarafından ker_def

kanit-atesustunde2

– Polisiye dizilerin yayın hayatı uzun sürüyor. Bununla ilgili düşünceleriniz neler?

Sosyo ekonomik olarak çok farklı insanlar konu alınıyor. ‘Kanıt: Ateş Üstünde’nin bir bölümünde manken cinayeti işlenirken, sonraki bölümde bir şizofrenin işlediği cinayeti ele aldık. Bunlar toplumun değişik kesimlerine hitap ediyor. İyi ve doğru yazıldığı sürece polisiye diziler bütün dünyada çok uzun soluklu oluyor. İnsanlarda suç işleme potansiyeli bitmedikçe polisiye dizilerin konuları bitmez.

– İnsanlar oyunculuğunuzu çok başarılı buluyor. Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz?

Beğenilmek insanın hoşuna gidiyor. Çok uzun senelerdir emek verdiğim bir iş. Bazıları gibi sadece bir heves değil… Özellikle dururken birden, “Oyunculuk yapacağım” diye karar verenlere saygı duyamıyorum. Çünkü, oyunculuk yaşam biçimim, bu meslek için yaşıyorum.

‘Şöhret önemli değil’

– Son dönemde bazı oyuncular ilk dizileriyle şöhreti yakalıyor. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Şöhret bizim için bir hedef değil. Siz işinizi yaparsınız insanlar da sizi tanırlar, bazıları daha çok tanınır. İlk işlerinde çok tanınan insanlar olması tabii ki güzel. Yeter ki bunun sorumluluğunu alıp, gereklerini yerine getirsinler. Bizim hedefimiz bu işi yapıp ünlü olmak değil. Oyunculuk bir meslektir, şöhret olmak ise önemli bir şey değil.