Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam’dan geçer not aldı!

Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam’dan geçer not aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Tarık Emir Tekin, Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğlu… Efsane futbolcu Metin Tekin’e fazlasıyla benzeyen Tarık Emir Tekin, meslek seçiminde ise annesinin izinden gitmeyi tercih etti.

Şevval Sam, oğlunun da kendisi gibi oyuncu olmayı tercih etmesinden yana çok memnun. Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Şevval Sam, oğlunun performansını da beğeniyor.

Sadakatsiz isimli dizideki Selçuk karakteri ile dikkatleri çeken Tarık Emir Tekin, çok iyi bir çıkış yakaladı. Kendisine çok zıt olmasına rağmen Selçuk karakterini izleyicilere beğendiren ve o karakterin kimliğine girmeyi başaran genç oyuncu, annesinden de takdir gördü.

Şevval Sam, oğlunun performansını soran gazetecileri şu yanıtı verdi: “Biz aile geleneği olarak hep birbirimize objektif olmaya çalışıyoruz. Kimse kimseyi kayırmaz. Şu ana kadar ne yaptıysa kendi başına yaptı. Kendi parmak izini bulma yolunda emin adımlarla ilerlediğini görüyorum ve oğlumla gurur duyuyorum.”

Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam'dan geçer not aldı! 7

Hem oyunculuk yapan hem de şarkılar söylemek için zaman zaman sahnelere çıkan Şevval Sam, yoğun bir tempoda çalışıyor.

Oyuncu, bu durumun kendisini yorduğunu söyledi. Şevval Sam, bağışıklığının düştüğünü ve yüzünde uçuklar çıktığını ifade etti.

Hem konserler hem dizi seti hem de reklam filmi çekimleri nedeniyle son haftalarda tempoyu artıran Şevval Sam, büyük yorgunluk yaşadığını, ancak işini çok severek yaptığı için de motivasyonunun düşmediğini anlattı.