Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisi için güzel konuştu!

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisi için güzel konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakteriyle Tarık Emir Tekin rolüne devam ediyor. Dizinin ilk sezonunda bir hayli öne çıkan Selçuk karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu, annesi Şevval Sam’dan da övgü dolu yorumlar aldı.

Şevval Sam, oğlunun her şeyi kendisinin tercih ettiğini ve kendi yolunda emin adımlarla gittiğini düşünüyor. Oğlunun kendisi gibi oyuncu olmasından Şevval Sam çok memnun. Tarık Emir Tekin de Sadakatsiz dizisinden son derece memnun.

İkinci sezonda da dizinin iyi bir başlangıç yaptığını ve reytinglerinin iyi geldiğini hatırlatan Tarık Emir Tekin, “Çok mutluyum, çok iyiyim. Sağlam başladık sezona. Güzel bir sezon bizi bekliyor” diye konuştu.

Babası efsane futbolcu Metin Tekin’e benzerliği ile de dikkat çeken oyuncu, annesinin kendisi için ‘babasının karbon kopyası’ dediğini ifade etti.

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisi için güzel konuştu! 7

Tarık Emir Tekin, “Babama çok benzediğimi söylüyorlar. 14 yaşıyla birebir aynıyız. Keşke onun kadar yakışıklı olabilsem. Babam çok yakışıklı, karizmatik bir adamdır” diye konuştu.