Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tarkan, sosyal medya hesabından Gediz Deltası için çağrı yaptı!

Tarkan, sosyal medya hesabından Gediz Deltası için çağrı yaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Megastar Tarkan’ın doğa ve çevre için verdiği destek devam ediyor. Tarkan’dan son destek bu kez Gediz Deltası için geldi.

Ünlü Şarkıcı, Gediz Deltası’nınn Unesco Dünya Mirası ilan edilmesi ve korunması için sosyal medya hesabından bir çağrı yaptı.

Duyarlı tavırlarıyla dikkat çeken Şarkıcı, ‘Gediz Mirasımızdır’ diyerek Doğa Derneği’nin çabalarına destek verdi.

Tarkan, seslendirdiği videoyu instagram sayfasından paylaştı.

İşte Tarkan’ın o paylaşımı:

Gediz Deltası UNESCO Dünya Doğa Mirası ilan edilmeli ve içindeki canlılarla birlikte koruma altına alınmalı. Tüm yetkililerin bu olağanüstü doğa alanının korunması için üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini, Gediz’in bir dünya doğa mirası olması için gerekeni yapmalarını temenni ediyorum. Gediz, doğanın bize emanetidir.
Gediz mirasımızdır.
#GedizMirasımızdır #DoğaDerneği
. . .
#Repost @dogadernegi (@get_repost)
・・・
Tarkan’dan İzmir’in Gediz Deltası’nın UNESCO Dünya Doğa Mirası Olması için destek! Doğaya duyarlılığıyla bilinen Megastar, seslendirdiği video ile İzmir’in Gediz Deltası’nın UNESCO Dünya Doğa Mirası ilan edilmesi için destek çağrısında bulundu.

Gediz Deltası’nın doğal güzelliklerinin ve deltada yaşayan canlı türlerinin dikkat çektiği videoda Gediz Deltası’nın korunması gereken bir doğal alan olduğunun altını çizen Tarkan yaptığı açıklamada, “Gediz Deltası UNESCO Dünya Doğa Mirası ilan edilmeli ve içindeki canlılarla birlikte koruma altına alınmalı. Tüm yetkililerin bu olağanüstü doğa alanının korunması için üzerlerine düşen görevi yerine getirmelerini, Gediz’in bir dünya doğa mirası olması için gerekeni yapmalarını temenni ediyorum. Çünkü Gediz, doğanın bize emanetidir. Gediz mirasımızdır.” dedi.
Haberin devamına profil sayfamızdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. ⬆️?gedizmirasimizdir.org @tarkan #GedizMirasımızdır