Ana sayfa Müzik Tarkan’ı eleştirmek Neco’ya mı kaldı? Bu sözler Safiye Soyman’ın

Tarkan’ı eleştirmek Neco’ya mı kaldı? Bu sözler Safiye Soyman’ın

tarafından ker_def

Usta şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz gün Cihangir’de gazeteci Başak Çokan’ın doğum günü partisi çıkışında görüntülendi. Tarkan’ı ‘Ahde Vefa’ albümünü eleştiren Neco’ya ateş püsküren Soyman, ‘’Her kafadan bir ses çıkıyor. Tarkan Muhteşem bir albüm yapmış’’ diyerek yanıt verdi.

Usta şarkıcı Safiye Soyman’ı geçtiğimiz gün Cihangir’de gazeteci Başak Çokan’ın doğum günü çıkışı görüntülüyoruz. Safiye Soyman, son albümü ‘Bir Yorum da Bende’in çok beğenildiğini rekora doğru koştuğu söylüyor. Muhabirlerin,

“TARKAN’I ELEŞTİRMEK NECO’YA MI KALDI?..”

‘’Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’ albümünü nasıl buldunuz?’’ sorularına ‘’Muhteşem, çok beğendim. Harika bir albüm yapmış’’ diyerek yanıt verdi. Safiye Soyman’a müzik kariyerinde 50. yılını deviren Neco, geçtiğimiz hafta sonu Megastar Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’ albümü hakkında, “Hiç iyi değil olmamış, Türk Sanat Müziği öyle okunmaz. Tarkan niye Türk Sanat Müziğinin arkasına saklandı, neden popüler müzik yapmadı? Beste bulamıyor, beste yapamıyor mu?” demesini hatırlatıyoruz. Neco’nun açıklamalarına ateş püsküren Soyman, ‘’Her kafadan bir ses çıkıyor. Tarkan Muhteşem bir albüm yapmış’’ diyerek yanıt verdi. Her defasında Tarkan’ı kimseye ezdirmem diyen Safiye Soyman, ‘’Ben Tarkan’a asla laf söyletmem’’ dedi. Safiye Soyman, ‘’Bu işin duayeni benim’’ diyerek, ‘’Megastar’ı eleştirenleri kınıyorum’’ dedi.