Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor)

Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor)

tarafından ker_def

Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor) 7

Slok her yere bakar ama onu göremez. Tam ümidini kesip giderken onu bir arabaya binerken görür. Arkasından koşar ama yetişemez. Eve gelediğinde İkisi de birbirini görmeden dua ederler. Slok tapınakta dolaşırken Asta’nın sesini duyar ve her yerde onu aramaya başlar. Asta ise o esnada bir çocuğa yiyecek yedirmeye çalışmaktadır. Slok her yere bakmasına rağmen Asta’yı bulamaz, ümidini kestiği bir anda onu arabaya binerken görür. Arabanın peşinden koşsa da yetişemez. Eve gelir ve Varad’a olanları anlatır.

Varad ile Slok ertesi gün tapınağa gider ve Asta’yı beklerler orada. Asta gelir ama yine karşılaşamazlar. Jyothi çok üzgün olduğu için erken doğum yapmıştır. Renuka ise Jyothi’ye kötü davranmaya devam etmektedir. Bu duruma Sid çok üzülür ama bir şey yapamaz. Slok ve Varad tapınağa gitmeye devam ederler ama Asta’yı bulamazlar.

Bu arada Kavita’nın dans yarışması yapılacaktır. Yarışmaya Slok da katılır. Aynı yarışmada İndirajet’in kızı Misti de dans edecektir. Asta Misti’nin kendi kızı olduğunu düşünmekte ve onun performansını hayranlıkla izlemektedir. Misti’nin performansından sonra sıra Kavita’ya gelir. Asta, Kavita’yı daha önce görmüş gibi onu izlemeye başlar. Yarışmalar sonunda Kavita 1. olurken ödülünü alır. Slok Varad’ı arayarak Kavita’nın 1. olduğunu söyler. Varad Sojal’e bu müjdeyi verir. Sojal ise hastalanmış ve yatakta yatmaktadır.