Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor)

Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor)

tarafından ker_def

Tatlı Bela 115. bölümde (Asta hafızasını kaybediyor) 7

Slok Kavita ile dışarda beklerken sonunda Asta’yı görür ve heyecanla peşinden koşar ama yetişemez. Bu sırada Kavita’yı yalnız bıraktığını duyan Varad ve Sojal, Slok’a kızarlar. Slok onlardan özür diler. Slok bu kez tapınakta dua ettiği bir gün Asta ile karşılaşır. Slok Asta’yı görünce ona sarılır ancak Asta onun kim olduğunu hatırlamamaktadır. Asta, ne olduğunu anlayamaz ve gerçek kimliğini anlatmaya çalışan Slok’u tokatlar. Oradaki insanlar Slok’un Asta’yı taciz ettiğini düşünerek ona saldırırlar. Asta hemen oradan gider. Varad ise Slok gelmeyince endişelenir. Tapınağa gittiğinde Slok’u sorar ancak oradakiler onun tacizci olduğunu söyleyerek ona tepki gösterirler. Varad karakola giderek yardım ister.

Slok, tapınakta çok kötü dayak yemiştir. Bir evde kafası sargılı bir halde yatıyordur. Chowski’nin karısı, kocasının onu bulduğunu ve buraya getirdiğini söyler. Asta ise olayın şokunu üzerinden atamamıştır ve İndirajet’e tapınakta yaşadığı olayı anlatır. İndirajet, Slok’un Asta’yı bulduğunu anlayarak tedirgin olmuştur.

Asta hafızasını kaybebtmiş ve İndirajet’i kocası, İndirajet’in çocuklarını da kendi çocukları sanmaktadır. Slok ise Asta’yı bulup onun hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. Slok Kalindi’yi arayarak her şeyi anlatır. Kalindi sevinir ancak bir yandan da tedirginliği artar.

Slok Asta’nın fotoğraflarını her tarafa asarak ‘aranıyor’ ilanları verir. Asta arabasıyla gittiği bir sırada şoför bir anda durur ve duvarlarda asılı kendi resimlerini görür. Asta ilanda bulunan telefon numarasını arayarak Slok ile bir görüşme yapmak ister. Slok bu duruma çok sevinir.