Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 86. bölümde neler olacak?

Tatlı Bela 86. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Shlok babasının erçek yüzünü gördükten sonra babası ile olan ilişkilerini gözden geçirir. Artık babasının parasına muhtaç olmadığını kendi parasını kendisinin kazanacağını söyler ve taksicilik yapmaya karar verir. Tatlı Bela Tatlı Bela 86. Bölüm Özeti

Shlok, Astha ve Anjali nerede kalacaklarını düşünüyorlar. Önce bir otele gitmeyi düşünürler, fakat orada soy isimleri ile kalacaklarını düşününce vazgeçerler. Hiçbir şeyleri olmadan yolda yürürler. Shlok, annesine yaşattıkları durumun iyi olmadığını, isterse eve dönebileceğini söylese de Anjali kabul etmez.

Shlok, ne yapacağını düşünmektedir. Gece olmuştur ve bir barakaya girerek burada kalırlar. Sabah olunca Shlok orta ölçekli bir işyerinde kendisine iş bakmayı düşünür.

Niranjan ise Shlok’un her an geri dönebileceğini ummaktadır. Jaya ise yaşanan bu durumdan en memnun olan kişidir. Her şey kızının yönetimine kalmıştır ve patavatsızca konuşunca, Varad onun evden gitmesini ister. Sodjal da ona katılınca Jaya çok şaşırır.

Shlok, iş bulmak için işyerlerine başvuruyor ama kimisi kendisini tanıdığı için, kimisi de iş için yeterli görmediği için ona iş vermiyor. Shlok, dönüşte Anjali’nin Sokak kavgasının ortasında kaldığını görüyor ve onu kurtarıyor.

Astha da kendisine göre iş bakıyor ama bunu yaparak, Shlok’u üzmeyecek bir şey olmasına dikkat ediyor. Shlok, Anjali’yi yaşlılar evinde geçici olarak kalmasının onun kendileri ile birlikte zor yaşam şartlarını yaşamasını istemediğini belirtse de Anjali buna karşı çıkıyor.

Ankush, bir bahane ile Kalindi ye bir kağıt imzalatır ve bu durumda tüm malı üzerine alacağını düşünerek sevinir. Kağıdı avukata götürür. Kağıdı açan avukat Kalindi’nin imza atmadığını sadece kağıda şekil çizdiğini söyleyince, Ankush yıkılır.
Anjali, yaşlılar evindedir. Shlok, Anjali’nin anne ve babasından onlarla geçmişteki konuşma şekli için özür diler ve Astha ile dışarı çıkarlar. İkili, ne yapacaklarını konuşurken bir adamın dört taksisi olduğunu lakin iki şoförü olduğunu, adama ihtiyacı olduğunu söylediğini duyar. Shlok, adamla konuşur işe ihtiyacı olduğunu lakin onlara kalabilecekleri bir oda vermesini ister. Adam, kabul eder. Shlok hiç ummadığı bir işi yapmaya başlayacaktır.

Niranjan, ofisteki işlerin yoğunluğundan bunalmıştır. Tüm işleri Shlok yaptığı için işler aksamaya başlamıştır. Oğlunun bir an önce dönmesini diler. Varad ise babasına yardım etmek için elinden geleni yapmakta, evdeki durumu ise Sid’e anlatır lakin Jyoti’ye söylememesini ister.
Sid eve gidince eşine durumu anlatır fakat Varad’ın kendisine söylememesini istediğini belirtir. Jyoti, çok üzülmüştür ama eşinin zor durumda kalmasını istememektedir. Anjali, Astha’yı arar ve nasıl olduklarını sorar. Astha, Shlok’un iş bulduğunu ve bir şirkette hesap işlerini yapacağını, ucuz bir oda tuttuklarından bahseder.

Shlok, taksicilik yaparken babasının arabası ile yan yana gelir ve babasının yaptıkları aklına gelir. Niranjan ise onu görmemiştir.