Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

Tatlı Bela Nirancan, diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

tatli-bela (3)

Tatlı Bela dizisi büyük merakla izleniyor. Kanal 7 ekranlarındaki dizide Nirancan’ın sonu en çok merak edilen konu. İzleyiciler Nirancan’ın yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesini istiyor. peki bu istek gerçekleşecek mi? Tatlı Bela dizisinde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Tatlı Bela dizisinde herkesin merakla beklediği soru cevabını buluyor. Herkes Nirancan’ın sonunu merak ediyordu. Çünkü Nirancan özellikle eşi olan Angeli’nin hayatını mahvetmiş daha sonra da Asta’yı öldürmek istemişti.

Tatlı Bela dizisi bizim bir atasözümüz olan etme bulma dünyası tabirinin uygulama yeri gibi oldu sanki. Nirancan’ın yaptığı bütün kötülükler karşılığını buluyor. Nasıl mı işte cevabı…..

Nirancan Angeli ile evlendikten sonra ona hayatı zindan etmişti. Nirancan yaptığı bütün kötü alengirli işlerini Angeli’ye yaptırırken kendisi her zaman iyi bir eş, iyi bir baba ve iyi bir insan olarak toplumun gözünü boyamış ancak yapılan bütün hatalar ise Angeli’nin üzerine kalmıştır. Mazlumun ahı hiç bir zaman yerde kalmadığı gibi Angeli ve sonrasında da Asta’nın ahı da Nirancan’a çok acılar yaşatacaktır.