Ana sayfa Sosyal Medya Tatlı İntikam’ın Ceyda’sı Seren Deniz Yalçın imaj yeniledi, yeni dizi anlaşması yaptı

Tatlı İntikam’ın Ceyda’sı Seren Deniz Yalçın imaj yeniledi, yeni dizi anlaşması yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seren Deniz Yalçın, Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Eğitimini aldığı mesleğini yürütmek yerine oyunculuk yapmayı tercih eden Seren Deniz Yalçın, çeşitli dizilerle sektörde yer alan isimlerden birisi oldu…

2016 yılında Tatlı İntikam dizisinde Ceyda karakterine hayat veren oyuncu, ardından da Yüksek Sosyete ve Bir Deli Sevda dizilerinde göründü. Oyuncu son olarak ise 2017 yılında Nerdesin Birader isimli dizide rol aldı.

Seren Deniz Yalçın, 4 yıldır dizi setlerinden uzakta bulunuyor. 2020 yılında Soygun Oyunu Büyük Vurgun isimli sinema filminde Canan karakterine hayat veren genç oyuncu, yeni bir diziyle ekranlara dönüş yapacak.

Tatlı İntikam'ın Ceyda'sı Seren Deniz Yalçın imaj yeniledi, yeni dizi anlaşması yaptı 8

atv ekranında geçen ay izleyicilerle buluşan İkimizin Sırrı isimli diziye yeni bir karakter katılacak. Bu sürpriz karakteri canlandıracak isim ise Seren Deniz Yalçın olarak belirlendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş transferi duyururken, dizinin yönetmeninin de değiştiği ortaya çıktı. Güçlü dram hikayesi ile dikkat çeken dizinin başrollerinde Aras Aydın ile Leyla Feray bulunuyor.

Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi önemli ismiler de dizinin yan karakterlerine hayat veriyor.

Tatlı İntikam'ın Ceyda'sı Seren Deniz Yalçın imaj yeniledi, yeni dizi anlaşması yaptı 9

Seren Deniz Yalçın’ın dizinin 8. bölümünden itibaren hikayeye katılması bekleniyor. Sosyal medya paylaşımlarında sarı saçları ve farklı imajı ile dikkatleri çeken oyuncu, uzun süredir ekranda olmadığı dönemde bir hayli değişen haliyle göz doldurdu.

Reytingleri biraz sıkıntılı olan dizi, Pazar akşamları yayınlanıyor. İkimizin Sırrı dizisinin 6. yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak.