Ana sayfa Sosyal Medya TBT’nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı!

TBT’nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ekranda olmayan ve bir başka projesi de henüz netleşmeyen Özge Özpirinçci, vaktini İstanbul-Bodrum arasında geçiriyor. Oyuncu, bazı işleri olduğunda İstanbul’a döndüğünü ama sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte bir süredir Bodrum’da kaldıklarını anlatmıştı geçtiğimiz günlerde kameralara. Ekrana en son Kadın dizisiyle gelen oyuncu, şu sıralar tatilini iyice uzatarak kendisine vakit ayırıyor.

3 sezon boyunca ekranda yer alan Kadın dizisi, Fox TV’de yayınlanıyordu. Özge Özpirinçci’nin iki çocuk annesi ve sağlık problemleri olan Bahar isimli bir kadına hayat verdiği dizi, yayınlandığı dönemde büyük ilgi çekmişti.

Özpirinçci’nin başarılı performansıyla unutulmaz bir karakter ortaya koydu diziden sonra uzun bir dinlenme sürecine girdiği, sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor. Şubat ayında final yapan dizinin ardından, Mart ayında Covid 19 salgını nedeniyle herkes gibi Özge Özpirinçci de eve kapanmıştı.

Haziran ayında soluğu çok sevdiği Marmaris’te alan oyuncu, neredeyse Ekim ayına kadar kaldı orada. Tatilde sevdiği dostlarıyla da buluştu ve eğlenceli zamanlar geçirdi. Ara ara İstanbul’a da dönen oyuncu, bir süre sonra Bodrum’a geçti.

Doğada uzun yürüyüşlerle birlikte bol bol yoga yapan oyuncunun ismi bir ara Netflix için çekilecek olan ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ dizisiyle anılmıştı. Henüz diziyle ilgili bir gelişme olmadığı gibi, Özpirinçci’nin yeni bir projesi ile ilgili bilgi de yok.

Bu arada bol bol sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor oyuncu. Özpirinçci, son olarak biraz nostaljiye daldı. Perşembe günleri instagram’daki tbt gününe uyan oyuncu, arşivini açtı ve bakın içinden neler neler çıktı?

TBT'nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı! 11

TBT'nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı! 12

TBT'nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı! 13

TBT'nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı! 14

TBT'nin böylesi! Özge Özpirinçci, takipçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkardı! 15