Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisi için tehlike çanları mı çalıyor? Erken final gelir mi?

Tehlikeli Karım dizisi için tehlike çanları mı çalıyor? Erken final gelir mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen dizisi, tanıtımlarıyla ilgi çekmişti ama reytinglerde beklenen başarıyı 2. bölümde de gösteremiyor. Dizi, Pazar akşamlarının dizileriyle rekabetinde zorlanıyor.

Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde oynadıkları dizi, ekrana farklı bir soluk getirmişti. Kocasının sevgilisiyle bir olup kendisini öldürme planları yaptığını öğrenen Derin, oyunu tersine çevirerek herkese ters köşe yapmıştı. Bu hafta yayınlanan 2. bölümde Derin, birlikte plan kurduğu Çınar’ın saplantılı biri olduğunu görünce işler değişiyor. 3. bölüm tanıtımında Derin’in Çınar’dan kurtulmak için başka bir plan yaptığı görülüyor.

Gittikçe herkes için tehlikeli biri olmayan başlayan Derin, kocası ve sevgilisi Seda için neler planlıyor hep birlikte ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz. Fırat başkomiser ise Derin’den şüphelenmeye başladı bile!

Dizi ilginç gelişmelerle devam edecek ama büyük bir sorunu var. Farklı konusu ve oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, ne yazık ki Show TV için hüsran yaratmaya başlayacak gibi duruyor. İzleyici neden Tehlikeli Karım’ı çok fazla sahiplenmedi bilinmez ama iki haftadır reyting tablosunda ilk 10’a bile giremiyor dizi.

TEHLİKELİ KARIM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Tehlikeli Karım için başlayan kritik süreçte 3. bölüm ve sonrasında nasıl bir ivme yaşanır reytingde henüz bilmiyoruz ancak dizinin bu haliyle devam etmesi durumunda erken final yapması da gündeme gelebilir. Kanal eğer diziye şans tanımaya devam ederse izleyenleri hikayesiyle çekmeyi de başarabilecek gibi duruyor.

Her şeyden önce geçtiğimiz sezon Anne dizisinde bambaşka bir rolle izleyenlerin karşısına gelen Gonca Vuslateri, Derin karakterinin derinliğindeki karanlığa hepimizi inandırıyor. Seçkin Özdemir’i de Ateşböceği’nden sonra başarılı performansıyla izliyoruz. Bige Önal da dizinin öne çıkan isimleri arasında. Önal, 2. bölümde de beğeni topladı. Mustafa Üstündağ da başkomiser rolüyle yine övgüleri topluyor.

Geçtiğimiz hafta Total’de 13. ve AB’de 10. sırada yer alan dizi, 2. bölümüyle bu hafta biraz daha yükselerek Total ve AB kategorilerinde 11. sırada. Yavaş yavaş yükselir mi bilinmez ama karşısında Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete, Savaşçı, Cennet’in Gözyaşları dizileriyle rekabetinde nasıl bir sonuç elde edecek hep birlikte izleyeceğiz.

İşte 3. bölüm tanıtımı: