Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisinin izleyicileri çok şaşırtacak özellikleri!

Tehlikeli Karım dizisinin izleyicileri çok şaşırtacak özellikleri!

tarafından ker_def
Tehlikeli Karım dizisinin izleyicileri çok şaşırtacak özellikleri! 7
Tehlikeli Karım dizisiyle seyirciyi fazlasıyla şaşırtacaklar!

Bige Önal: Tehlikeli Karım’ın hikayesi cezbetti

SHOW TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Tehlikeli Karım’ 25 Mart’ta ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizide hırslı ve aşkı için her şeyi göze alabilen Seda Çelik karakterine hayat veren Bige Önal, “Hikâye beni cezbetti. Çarklar her bölümde ayrı dönecek. Seyirciyi fazlasıyla şaşırtacağız” diyor

Bige Önal, HT Magazin’den Arif Hür’ün sorularını yanıtladı.

Genç kuşağın hem yeteneğiyle hem de güzelliğiyle dikkat çeken oyuncularından Bige Önal, 25 Mart’ta SHOW TV ekranında seyirciyle buluşacak olan ‘Tehlikeli Karım’ dizisinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’le başrolü paylaşıyor.

Evli bir çiftin aşkla başlayan ilişkilerinin hayatın kendilerine yüklediği telaşla değişimini konu edinen dizide, hırslı ve aşkı için her şeyi göze alabilen Seda Çelik karakterine hayat verecek olan Bige Önal, dizide neden yer almak istediğini şöyle anlatıyor: “Dizinin hikâyesi beni fazlasıyla cezbetti. Daha önce karşılaşmadığım türde, değişik bir hikâyesi var. Kurgusu da farklı. Çarklar her bölümde ayrı dönecek, dinamizmi olan bir proje olması da iyi geldi. Seyirciyi fazlasıyla şaşırtacağız.”