Ana sayfa Dizi Haberleri Tek başına büyük başarı! Hepsi tek tek gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’da bir tek o isim kaldı!

Tek başına büyük başarı! Hepsi tek tek gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’da bir tek o isim kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezondur yayınlanmakta. İlk başladığı dönemde büyük fırtınalar estiren dizi, hikayesiyle olduğu kadar başrolleriyle de ilgi çekmişti. Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, bir kaç hafta sonra ekran macerasını bitirmeye hazırlanıyor.

4 sezondur ekranda yer alan diziden adeta ‘kimler geldi, kimler geçti’ dedirtecek isimler gelip gitti. Dizinin ilk sezon afişinde, şu anda bu isimlerden sadece bir kişinin Bir Zamanlar Çukurova’da yer aldığını görülüyor.

Başrollerde oynayan Vahide Perçin  2018 yılı Eylül ayında başlayan diziden 2020 yılı Kasım ayında ayrılmıştı. Yine bir başka başrol Uğur Güneş de aynı yılın Aralık ayında diziden ayrılmıştı. 2,5 sezon süren maceralarına bu isimler son verirken dizinin bir diğer başrolü Murat Ünalmış ise 3. sezon sonunda diziye veda etmişti.

Tek başına büyük başarı! Hepsi tek tek gitti ama Bir Zamanlar Çukurova'da bir tek o isim kaldı! 7

Yani dizinin 4 başrolünden 3’ü diziye veda etti. Bir tek Hilal Altınbilek diziye devam etti. 3. sezonda Murat Ünalmış’ın yerine başka bir karakterle İbrahim Çelikkol dahil oldu ve başrolde yer aldı.

Züleyha karakteri ile dört sezondur dizinin tek başrolü Hilal Altınbilek oldu. Oyuncu, pek çok ismin gelip gittiği diziyi son bölüme kadar bırakmamaya kararlı. 141. bölümüyle final yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın Adana’daki zorlu çekim koşullarına karşın Hilal Altınbilek, kendisinin kariyerinde de özel bir yere sahip olan Bir Zamanlar Çukurova’nın baştan beri değişmeyen tek ismi oldu!

Dördüncü sezon başında Hakan karakteri ile hikayeye dahil olan İbrahim Çelikkol da başarılı performansı ile son sezonu sırtlayanlardan biriydi.

Hilal Altınbilek'e bravo, tüm başrollerin bıraktığı Bir Zamanlar Çukurova'yı ihya etti! 95

Ancak o da hikaye gereği, 139. bölüm ile birlikte diziye veda etti. Onun da gidişi ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrolü bırakmayan tek isim Hilal Altınbilek oldu! Hikayeye başından beri  büyük önem veren ve son sahneye kadar da ekranda kalmaya devam edecek olan Hilal Altınbilek, büyük bir başarıyla rolünün hakkını verdi.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 16 Haziran Perşembe akşamı 141. bölümüyle ekrana veda edecek…