Ana sayfa Dizi Haberleri Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta!

Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in oynadığı Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, bu hafta 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, ilk bölümden itibaren Pazar akşamlarının sevilen bir yapımı olmayı başardı.

Oyunculuklar kadar senarist Sema Ergenekon’un iki yıl boyunca adliye koridorlarında yaptığı gözlemlere dayanarak yazdığı hikayenin de rolü büyük bu başarıda.

Dizide olaylar o kadar ilginç bir şekilde akıyor ki izleyici her şeyin hızlıca çözülmesinden sonra “Bundan sonra ne olabilir ki?” duygusuna kapılıyor adeta. Ancak her hafta bir başka ters köşe geliyor izleyenler için.

Engin’i bir şekilde tutuklatmayı başaran Ceylin ve Ilgaz Savcı’ya Pars Savcı ile Eren komiser de yardım etti. Ancak Engin, avukat olmasının da verdiği cesaretle hiç beklenmeyen bir atak yaptı!

Güleryüzlü, sakin, sevecen görüntüsünün altından bir katil ve zekice planlar yapan çok kurnaz bir adam çıktı. Yekta’nın bile “canavar” olarak nitelediği Engin, içerde yaptığı planlara avukat teyzesi Seda’yı da dahil etti.

Nergis Öztürk’ün hayat verdiği Seda, diziye Laçin’in kardeşi, Engin’in teyzesi olarak geldi. Öztürk’ün başarılı oyunculuğu, ilerleyen bölümlerde daha çok konuşulacak.

Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta! 10

Başrollerin başarılı performansının yanı sıra dizide adeta diğer oyunculardan rol çalan bir başka genç isim daha var! Onur Durmaz!

Engin karakterini büyük bir başarı ile canlandırıyor. Hatta öyle ki senaryo onun üzerine yoğunlaşmaya başladı. İnci’nin katili olduğu ortaya çıkmadan önce dikkat bile çekmeyen bir kişiydi. Ancak Onur Durmaz’ın da müthiş oyunculuğu ile Engin karakteri, dizinin en dikkat çekici isimlerinden biri haline gelmekte.

Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta! 11

Savaş baltalarını çıkaran ve katil olmasına karşılık “Ben yanarsam herkesi yakarım” mantığıyla Ceylin, Ilgaz, Pars, Çınar, Eren ve hatta babası Yekta da dahil, herkesin açıklarını tek tek bilen ve toplayan kişi olarak gelecek bölümlerde büyük ters köşeler yaptıracak!

Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta! 12

Hatta ilk adım olarak Ceylin ve Ilgaz’ın arasını açacak bir ses kaydını ortaya çıkardı bile! Teyzesi Seda, aileye bir nedenle öfkeli ve intikam peşinde. Yeğeninin katil olduğunu bile bile, sırf kendi intikamı için Engin’e destek olmaya karar verdi.

Seda ve Engin’in hışmı, Ceylin-Ilgaz ve diğerlerini çok fena yakacak! Bu arada Engin karakterini oynayan Onur Duymaz ise kıvırcık saçlarını dizi için feda ettikten sonra, adeta hikayenin ana kahramanı gibi merkeze yerleşirken, yüzündeki mimikler, hareketleri, tavırları ile izleyiciyi sinir eden, saç baş yolduran bir süreçte ilerliyor. O kadar başarılı bir performans sergiliyor ki Yargı dizisinde hemen herkesten rol çalmaya başladı!

Muhtemelen önümüzdeki günlerde Engin karakterini ve Onur Duymaz’ı daha çok konuşacağız. 1990 doğumlu olan Onur Durmaz, aslen Kocaelili bir isim. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz, tiyatro kökenli. Ayrıca cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak da çalışmış bir isim.

Tek başına hikaye yazıyor! Yargı dizisinde bir oyuncu adeta diğerlerinden rol çalmakta! 13

2015 yılında çekilen Ata Demirer’in Niyazi Gül Dörtnala filminin yanı sıra Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu oldu. Netflix’in Kulüp dizisinde de Fırat Tanış’ın oynadığı Çelebi’nin gençliğini oynayan Onur Durmaz’ı önümüzdeki günlerde muhtemelen çok konuşacağız…

İşte dizinin 10. bölümünde Engin’in Seda ile intikam planları yaptığı o sahneler…