Ana sayfa Dizi Haberleri Tek kare ile kamera arkasını anlatmış! Eda Ece’den bir set gerçeği resmi!

Tek kare ile kamera arkasını anlatmış! Eda Ece’den bir set gerçeği resmi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle ekranlara gelen Eda Ece, dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi. Özellikle 3. sezonla birlikte Yıldız karakterine bambaşka bir hava getiren Eda Ece, iyice karikatürize edilen Yıldız’ı öyle bir oynuyor ki adeta fenomen bir karakter yarattı!

Dizinin Sadakatsiz’e geçen eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile Yıldız’ı dönüştüren ve Yasak Elma’nın da sürekli aynı entrikalar içindeki kasvetli havasından sıyıran bir süreç başladı karakterin değişimiyle.

Yıldız’ın sahneleri artık dizide ayrı bir yere konuluyor. Youtube’da, farklı sosyal medya sayfalarında Yıldız ve onun sözleri, hareketleri, yaptıkları Yasak Elma’dan kimi zaman daha çok konuşuluyor.

Eda Ece, dizinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde olan bir isim. Oyuncu, hem dizinin setinden, hem günlük hayatından yaptığı paylaşımlarla da büyük bir ilgiyle takip edilmekte.

Çoğu zaman dizinin setinden ilk haberleri, tüyoları da o veriyor izleyenlere. Bu yönüyle de merakla takip ediliyor diziyi izleyenler tarafından da .

Eda Ece’nin son yaptığı paylaşım ise bir set gerçeğini ortaya koyuyor. Üzerlerinde incecik, şık, kimi zaman kısa elbiselerle ekranda güzel bir görüntü veren oyuncular, aslında set ortamında zorlu anlar yaşıyorlar.

Çekim yapılan mekanları ısıtmak o kadar kolay değil! Hummalı bir çalışmanın yaşandığı setlerde kapılar sürekli açılıp kapanıyor, sirkülasyon fazla ve oyuncular da ekipteki çalışanlar gibi çoğu zaman soğuk havalarda zorlu anlar yaşıyorlar.

Çekimlerin yapıldığı evlerde kaloriferler yansa da yeterli olmayabiliyor! Bu durumda da oyuncular için küçük ısıtıcılar getiriliyor setlere.

İşte Eda Ece de onlardan birinin önünde set sırasını beklerken görülüyor son paylaşımında. Oyuncu, kamera önünde her şey güllük gülistanlık görünse de kamera arkasında neler olduğunu bu tek fotoğrafla bile anlatmış!

“Çeken bilir” notuyla paylaştığı fotoğrafında, biraz yorgun ve keyifsiz olduğu da dikkatlerden kaçmıyor!

Tek kare ile kamera arkasını anlatmış! Eda Ece'den bir set gerçeği resmi! 7