Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Büyük kavga çıkıyor

Tek Yürek 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Büyük kavga çıkıyor

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Tek Yürek, 2 Mayıs Perşembe günü 12. yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar’ın kadrosunda yer aldığı Tek Yürek dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilmekte.

Dizinin yeni bölümü arkadaşlığın önemini anlatıyor ama dikkat edilmezse başlarına nasıl büyük belalar açabileceklerini de görecekler… Oğuzhan’a para bulmak için olmak için girdikleri yol başlarının belası olacak. 12. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

İşte 12. bölümde yaşanacakların özeti:

Oğuzhan’ın hayata pamuk ipliğine bağlıdır, yaşaması için bir an önce ameliyat olması gerekiyordur. Ekibin, Sait’in yönlendirdiği tehlikeli işi kabul etmekten başka çaresi yoktur. Ama başlarına çok büyük bir dert aldıklarının farkında değildirler, işler ters gidecektir.

Gereken parayı bulmak kadar, ameliyatı yapabilecek doktora ulaşmak da güçtür. Halit hiç umulmadık birinden yardım ister. Tüm bu olanlar arasında, duygularını dizginleyemeyen Deniz’in sözleri, Yiğit’e büyük bir güç olur. Oğuzhan ise bu zor zamanlarda yeni tanıştığı Şenay hemşireden destek bulur.

Yusuf, Aslı’yla ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir, Aslı’nın babası ise Yusuf’a hiç ummadığı bir teklif yapacaktır. Bir yanda Oğuzhan’ın yaşaması için verdikleri mücadele, diğer yandan mutlaka kazanmak zorunda oldukları maçlar arasında, ekip iyice sıkışmıştır.

Artık play offa çıkmak için, kazanmaları gereken son bir maç kalmıştır.

Fakat para bulmak için girdikleri yolda düştükleri tuzağı çok geç fark edeceklerdir.

“Tek Yürek” 2 Mayıs Perşembe Saat 20.00’da TRT 1 Ekranlarında!