Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek 12. bölüm tanıtımında Oğuzhan’ın yere düşüşü, umutları bitiriyor mu?

Tek Yürek 12. bölüm tanıtımında Oğuzhan’ın yere düşüşü, umutları bitiriyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının beğeniyle izlenen Tek Yürek dizisinde 25 Nisan Perşembe akşamı 11. bölüm ekrana geldi. Sonraki haftanın ilk görüntüleri de yayınlandı. 12. bölüm 1. fragmanında Oğuzhan meselesi ekipte huzursuzluğun artmasına sebep olmakta. Oğuzhan’ın tedavisi için gereken parayı bulmaya çaba harcıyorlar. Oğuzhan, “Hiç kimsenin hayatı benim yüzümden kararmayacak o kadar” diyerek yürekleri burkan bir söz söylüyor.

Arkadaşlarının Oğuzhan’a sözleri ise “Tek Yürek”iz biz şeklinde olmakta… Dayanışma örneği sergileyen bu görüntüler izleyicileri mutlu edecek. Ancak 12. bölüm fragmanında Oğuzhan’ın ayakta dururken bir anda yere düştüğüne şahit olacaksınız. Oğuzhan’a ne oldu? bu sorunun yanıtını ancak 2 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde bulabilirsiniz.

Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe ve Anıl Tetik’in oynadıkları dizinin 11. bölümde Atakan Yılmaz’ın canlandırdığı Oğuzhan karakterinin hastalığının anevrizma olduğu ortaya çıkıyor. Damarlarda oluşan baloncuk olarak bilinen hastalığın pençesindeki Oğuzhan, ölüme doğru ilerliyor. Arkadaşları onun için çırpınırken Oğuzhan, “Ölmek istemiyorum hocam ben” sözleriyle herkesi derinden etkiliyor