Ana sayfa Dizi Haberleri Tek Yürek dizisi oyuncuları can kurtaran oldu!

Tek Yürek dizisi oyuncuları can kurtaran oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Tek Yürek dizisinin ünlü isimleri cankurtaran kulesinde verdikleri pozla dikkat çekti.

Anıl Tetik, o unutulmaz anı instagram hesabından paylaştı.

Anıl Tetik’in yanı sıra; Hilmi Cem İntepe, Arda Anarat, Tugay Bahşi, Kaan Altay Köprülü ve Atakan Yılmaz fotoğrafta yer alan isimlerdi.

Tek Yürek dizisinin 6 önemli oyuncusunun yer aldığı bu paylaşım hayranlarını adeta mest etti.

Çok sayıda beğeni alan paylaşıma yapılan yorumlarda eski futbolculardan Ahmet Dursun, Anıl Tetik’e hitaben “Biraz göğüs çalış” notunu paylaştı.

Tetik’in bir takipçisi ise “Anıl instargam çöktü” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Lifeguards ?

Tek Yürek dizisi oyuncuları can kurtaran oldu! 7

Anıl Tetik kimdir?

Anıl Tetik, 1990 yılında İstanbul Küçükçekmece’de dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü mezunudur. Başarılı bir motor sporcusu olan Tetik Survivor yarışması ile halk tarafından tanınmıştır. Tetik, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaparak 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düşmüştür.Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç derece yapmıştır. Hayat Bazen Tatlıdır ve Alemin Kralı adlı dizilerde yer alarak oyunculuk hayatına da atılmıştır. Kızlarım İçin ve TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tek Yürek Anıl Tetik’in oyuncu kadrosunda bulunduğu yapımlar arasında yer almaktadır…