Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek veda ediyor! Tek Yürek 22. final bölümüyle geliyor!

Tek Yürek veda ediyor! Tek Yürek 22. final bölümüyle geliyor!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin büyük bir ilgiyle izlediği “Tek Yürek” dizisi 25 Temmuz Perşembe günü final bölümüyle ekranlara geliyor.

Ailesi ile birlikte hayata yeni bir başlangıç yapan Halit hoca ve sıfırdan zirveye ulaşan gençlerin hikayesini ekrana getiren “Tek Yürek”, 22. Bölümüyle izleyicilerine veda ediyor.

Merakla beklenen “Tek Yürek”in final bölümünde neler olacak:

Ekip Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştır, kupayı almak, bir rüyayı gerçekleştirmek hepsinin hayalidir. Ancak  her birinin ayrı derdi vardır.

İlk bebeklerini kaybetmenin acısı ile evlilikleri sarsılan Mazlum, Yaren’in kendisini aldattığından şüphelenir, dünyası başına yıkılır. Şenay, geçirdiği ameliyat nedeniyle Oğuzhan’ın sağlığı için endişelenirken asıl tehlike kendisini ve bebeğini beklemektedir.

22. final bölümü 1. fragmanı:

Melda’dan umduğu cevabı alamayan Akif bir de çok değer verdiği arabasını satmak zorunda kalır.  Yusuf ve Aslı’nın aşkları büyük bir sınavdan geçer, sonunda hayatın onlara dayattıklarına teslim olurlar.

Sait ise Umut’a artık iyi bir baba olmaya çalışırken, girdiği hatalı işlerin bedelini oğlu öder. Deniz, Yiğit’e Kanada yolunu açmanın pişmanlığı içindeyken, Yiğit zor bir karar alır.

22. final bölümü 2. fragmanı:

Ancak tüm zorluklara rağmen hayatın onlara sunduğu bu fırsatı iyi değerlendirmek zorundadırlar. Avrupa Şampiyonu olmak, gelecekleri için umut demektir.

“Tek Yürek” olarak tüm engelleri birlikte aşan Halit Hoca’nın öğrencilerinin bu defa hedefi çok daha büyüktür…