Ana sayfa Yabancı Dizi Temmuz ayında Netflix’te hangi diziler var? İşte Netflix Temmuz programı!

Temmuz ayında Netflix’te hangi diziler var? İşte Netflix Temmuz programı!

tarafından ker_def

Netflix’in youtube kanalından Temmuz 2019 için bilgilendirme yapıldı. Temmuz ayında platformda neler olduğu ile ilgili detaylı bilgiler sunuldu. Netflix’te orijinal diziler, filmler ve belgeseller sizleri bekliyor. Birbirinden farklı yapımlarla Temmuz ayı çok renkli geçecek. Videodan detaylı tanıtımı izleyebilirsiniz.

Netlflix’te Temmuz ayında yayınlanacak dizilerle ilgili bilgiler isi şöyle:

Stranger Things 3
Yayın tarihi: 4 Temmuz

Kuduz fareler ve Sovyet casuslardan Yeni Kola ve yepyeni bir AVM’ye kadar Hawkins’de 1985 yazı yaşanıyor ve büyük değişiklikler kapıda.

La casa de papel: 3. Kısım
Yayın tarihi: 19 Temmuz

Profesör ve ekibi, Rio’yu kurtarmak için yeniden bir araya geliyor. Cesur ve tehlikeli bir planla bu kez İspanya Merkez Bankası’nı hedef alan ekip, asla yılmayacak.

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed
Yayın tarihi: 19 Temmuz

Jerry Seinfeld’in gezici talk show’unda kahve, kahkaha ve klasik arabaların birleşimi, komedinin en zeki isimleriyle kafein yüklü maceralara dönüşüyor.

Workin’ Moms: 2. Sezon
Yayın tarihi: 25 Temmuz

Çocuklar, yaşlanma, iş-hayat dengesi ve zorlu ilişki sorunlarıyla uğraşan Kate, Frankie, Anne ve şimdi de Ian çocuklarıyla birlikte büyüyüp serpilir.

Queer Eye: 4. Sezon
Yayın tarihi: 19 Temmuz

Muhteşem Beşli, Kansas City’ye geri dönüyor. İlham verici baştan yaratmalara ve duygusal anlara şahit olmak için Antoni, Bobby, Jonathan, Karamo ve Tan’e katılın.

The Last Czars
Yayın tarihi: 3 Temmuz

20. yüzyılın başlarında sosyal ayaklanma Rusya’yı sardığında, Çar II. Nikolay’ın değişime direnmesi bir devrim başlatır ve bir hanedanı sona erdirir.

Yummy Mummies: 2. Sezon
Yayın tarihi: 3 Temmuz

Çekici Anneler anneliğe alışırken, seks hayatlarına heyecan katarken ve yeniden hamile kalmayı isteyip istemediklerini sorgularken aralarına yeni bir üye katılır.

You Me Her: 4. Sezon
Yayın tarihi: 12 Temmuz

Bağlılık töreniyle evlenen Emma, Jack ve Izzy ebeveyn olmaya hazırlanırken banliyöde yaşama fikrini değerlendirir.

Extreme Engagement
Yayın tarihi: 12 Temmuz

Nişanlı bir çift, bir yıllık bir süre boyunca sekiz farklı kültürün evlilik geleneklerini keşfedecekleri bir yolculuğa çıkıp bağlılıklarını test ediyor.

Blown Away
Yayın tarihi: 12 Temmuz

Cam üfleme sanatıyla heykel yapımında usta olan on sanatçı, 60 bin dolarlık ödülü almak ve şampiyon olmak için kıyasıya bir rekabet içinde.

Typewriter
Yayın tarihi: 19 Temmuz

Bir aile, Goa’nın bir banliyösünde yer alan ve perili olduğuna inanılan bir eve taşınır. Ardından genç arkadaşlardan oluşan bir grup, evi araştırma cesaretini gösterir.

Another Life
Yayın tarihi: 25 Temmuz

Dünya dışı bir nesnenin kökenini araştırmak üzere yüksek riskli bir göreve giden Astronot Niko Breckenridge ve genç mürettebatı, akıl almaz tehlikelerle karşılaşır.

My First First Love: 2. Sezon
Yayın tarihi: 26 Temmuz

Tae-o ve arkadaşları, dostluğun ve aşkın iniş çıkışlarıyla uğraşırken birbirleriyle olan ilişkilerinde yeni zorluklarla karşı karşıya kalır.

Sugar Rush: 2. Sezon
Yayın tarihi: 26 Temmuz

Hızlı tempolu yarışmada, pastacılar hem lezzet hem görünüm olarak en muhteşem tatlıları hazırlamak için zamana karşı yarışıyor.