Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 53. bölümde heyecan zirve yaptı, Zehra vuruldu!

Teşkilat dizisi 53. bölümde heyecan zirve yaptı, Zehra vuruldu!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren izleyicilerin favorisi olan ‘Teşkilat’ dün (30 Ekim Pazar) yayınlanan elli üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Zehra, Francis tarafından vuruldu…

Teşkilat’ın elli üçüncü bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:  Düzenlenen saldırıda Halit Başkan son anda kurtulurken başkonsolos vuruldu. Francis, Zehra’nın gözünü korkutmak için Yağmur’u kullanmak isteyince Zehra’dan cevabını aldı. Ömer kimseye fark ettirmeden dinleme cihazındaki kayıtları almayı başardı.

Başkonsolosa suikast düzenleyen ekip Bedro tarafından öldürülmeye kalkınca Hartley’den hesap sormak için harekete geçti. Bedro adamları ortadan kaldırmayı başaramayınca, saldırganlar Hartley’ye ders vermek için Celine’i kaçırdı. Bu sırada Celine’nin yanında olan Ömer de adamlar tarafından alındı.

Ömer’in kurtarılmasıyla ilgili operasyonun başına Zehra getirildi. Helen de kardeşini kurtarmak için adamlarla görüşmeye gitti. Zehra düzenlediği operasyonla Helen’i ele geçirdi ve sorguya aldı. Helen direnmeye çalışsa da Zehra onu konuşturmayı başardı. Helen’in Türk istihbaratı tarafından alındığını duyan Hartley ortalığı ayağa kaldırdı.

Teröristlerin buluşma noktasını öğrenen Zehra, Helen’den alınan adrese doğru yola çıktı.

Hartley ise terör örgütü ile olan bağlantısının ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Francis’e herkesi ortadan kaldırmasını emretti.

Diğer yanda Ömer, kendisini alıkoyan teröristleri etkisiz hale getirerek Celine’in kurtulmasını sağladı. Efkar ve Korkut, Necip’in peşine düştüklerinde Ömer’in tehlikede olduğunu gördüler. Efkar uzaktan sıktığı kurşunla Necip’in adamını ortadan kaldırırken Ömer’in de hayatını kurtardı. Zehra ise başkonsolosa suikast düzenleyen teröristi karargaha götürmek üzere yola çıkarken Francis tarafından vuruldu.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım (Ömer), Deniz Baysal Yurtcu (Zehra), Gürkan Uygun (Efkar Baba), Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Ela Naz Koçak (Yağmur) yer alıyor.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…