Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 54. bölümde Ömer’in açığa çıkma ihtimali belirdi

Teşkilat dizisi 54. bölümde Ömer’in açığa çıkma ihtimali belirdi

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’, dün akşam (6 Kasım Pazar) yayınlanan elli dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizi büyük ilgi gören bölümüyle, izleyicileri ekran başına kilitledi. Ömer’in gizli kimliği açığa mı çıkıyor?

Teşkilat’ın 54. bölümde yaşananlar şöyle: Ömer, kendisini kimin kurtardığını anlayamadan Efkar mekandan çıkmayı başardı. Ömer’in kaçtığını duyan Francis çok öfkelendi ve nasıl kaçtığını anlayamayınca şüphelerini Hartley’yle paylaştı.

Kendisi uğruna kızının hayatını feda eden Hartley, Celine’in kurtulmasıyla aksayan planının yeni hamlesini devreye soktu. Ömer’in kendisini kimin kurtardığını araştırmaya devam etmesi Efkar’ı endişelendirdi.

Hartley’nin konsolosa düzenlenen saldırı ve Celine’in kaçırılmasını gündeme getirdiği basın toplantısının ardından ekip yeni bir plan yaptı. Hartley, Ömer’i daha yakından tanımak için evine davet etti. Ömer, Francis’in planına rağmen Hartley’yi etkilemeyi başardı.

Zehra Francis’in peşinde olduğu kitabın sırrını çözmek için işin uzmanına başvurdu. Zeynep hastaneden taburcu oldu ama bundan sonra yürüyemeyeceğini öğrenen Korkut yıkıldı. Öfkesi gittikçe büyüyen Korkut, Efkar’dan gizli Necip’e meydan okudu.

Hartley’nin terör devleti için sağladığı mühimmatın ticaretini yapan kişinin İstanbul’da olduğu istihbaratı üzerine, Ömer ve Zehra uzun süre sonra birlikte sahaya indi. Örgüte gönderilecek mühimmatın yeri tespit edilirken, operasyonun yapıldığı mekandan rol gereği el ele çıkan Ömer ve Zehra’yı Celine’i gördü.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…