Ana sayfa Dizi Analiz teşkilat dizisi 55. bölümde Ömer, kardeşinin katiliyle yüzleşti

teşkilat dizisi 55. bölümde Ömer, kardeşinin katiliyle yüzleşti

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ dün (13 Kasım Pazar) yayınlanan elli beşinci bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:

Ömer ve Zehra Türkiye’de olduğunu öğrendikleri mühimmatları ele geçirmek için düzenlediği operasyonda yeni bir bilgiye ulaştı. Baskında beklenen mühimmatlar ele geçirilemezken, yakalanan teröristler sorguya alındı. Hartley, Türkiye’yi uluslararası arenada zora sokup terör devletine alan açmak için operasyonunu başlatırken Francis de son hazırlıklarını yaptı.

Korkut’un Necip’e racon kesmesi Necip’i çılgına çevirdi. Ömer ise kendisini kurtaran kişinin peşini bırakmayınca Efkar deşifre olma ihtimaliyle tedirgin oldu.

Ömer ve Zehra ele geçirdikleri teröristlerin yerine geçerek bir sızma operasyonu başlattı. Hücre evine girmeyi başaran ikili, evdeki teröristlerden birinin Halim’in katili olduğunu öğrendi. Ömer kimliğini açık etmemek için çok zorlandı.

Diğer yanda Halit Başkan, Hartley ile sürpriz bir görüşme yaptı. Hartley’yi uyaran Halit Başkan, Hartley’nin daha büyük bir planı olduğunu anladı. Necip, Korkut’u ortadan kaldırmak için silahla karşısına dikilirken Efkar, Korkut’un hayatını kurtardı. Korkut, Efkar’dan gizli iş çevirdiği için özür diledi. Halit Başkan, elindeki fotoğrafla Efkar’ın karşısına çıktı.

Ömer ve Zehra’yı gizli görev sırasında el ele gören Celine, Ömer’e ulaşamayınca şüphelendi. Celine’in üzüntüsü ailesi ve Francis’in de gözünden kaçmadı. Celine, Ömer’i bir kadınla otelde gördüğünü söyleyince işler iyice karıştı.

Ömer ve Zehra’nın operasyonu kritik bir eşiğe gelirken, Ömer kardeşini vuran katilin kendisine silah doğrultması üzerine teröristi tereddüt etmeden vurdu. Bunun üzerine Hartley planının ikinci aşamasını devreye soktu.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 55. bölüm fragmanı yayınlandı: