Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 67. bölümde Zehra’yı kurtarma operasyonunda riskli dakikalar

Teşkilat dizisi 67. bölümde Zehra’yı kurtarma operasyonunda riskli dakikalar

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’, 12 Mart Pazar akşamı heyecanın bir an olsun hız kesmediği altmış yedinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Teşkilat’ın altmış beşinci bölümünde neler oldu? İşte detaylar:

Sacide’yle olan konuşmasından tatmin olmayan Hartley, mahalleyi yakın takibe aldı. Hasan Atmaca’ya ulaşmak için her yolu deneyen Hartley, Bosna’da birlikte görev yaptığı arkadaşı Selim’i de ele geçirdi.

Efkar, Ömer’in yokluğunda Sacide’yi güvenli bir eve yerleştirirken Halit Başkan’la Hasan Atmaca hakkında bir konuşma yaptı. Ömer ve ailesinin hayatının tehlikede olduğunu söyleyen Efkar’ın konuşması, Halit Başkan’ın kafasında soru işaretlerine sebep oldu. Efkar, Hartley’in oluşturduğu tehdidi ortadan kaldırmak için onunla buluşmaya gitti.

Brüksel’de olan ekip esir düşen Zehra’yı kurtarmak için harekete geçti. Ancak ekip zorlu bir kararın ortasında kaldı. Analist verdiği sözde durmayıp Zehra’yı buluşma noktasına getirmeyince ortalık karıştı.

Çatışma sırasında tek gözünü kaybeden analist öfkeden deliye döndü. Zehra için vakit iyice daralırken Ömer, Zehra’yı geride bırakmama konusunda kararlıydı. Zehra ise gördüğü işkenceye karşı direnirken geçmişte Ömer’le yaptığı eğitimleri hatırlayarak operasyona katkıda bulundu.

Teşkilat yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…