Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi hayranları Deniz Baysal’ın geri dönüşüyle heyecan yaşayacak!

Teşkilat dizisi hayranları Deniz Baysal’ın geri dönüşüyle heyecan yaşayacak!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 23 Ekim Pazar akşamı elli ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Murat Yıldırım’ın yeni erkek başrol olarak diziye katılmasının ardından, değişen hikayenin de etkisi ile birlikte Teşkilat dizisi üçüncü sezonda çok başarılı reytingler elde ediyor. Pazar akşamı yeniden birinciliği Yargı dizisinden alan Teşkilat’ta 52. yeni bölümde Deniz Baysal’ın Zehra karakteriyle ekibe geri dönüşü kutlanacak.

Hartley ile kurulan ilk temastan sonra Ömer, aldığı yeni bir istihbaratla kritik operasyon için kolları sıvar. Teşkilat’a dönmek için girdiği zorlu testlerden başarıyla geçen Zehra, operasyona dahil olur.

Mahallede Korkut’un yokluğunun fark edilmesinin ardından Efkar aldığı bilgiyle hemen yola çıkar.

İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak için çabalayan Korkut canının derinden yanacağı ilk bedeli ödemek zorunda kalır. Efkar ve Korkut, girdikleri dönülmez yolda ilk adımı atarlar. Yol, onlar için daha yeni başlamıştır…

Hartley’in kurduğu sinsi plan, Teşkilat için beklemedikleri bir hadisenin yaşanmasına sebep olurken Zehra ise büyük bir tehdidin gölgesinde kalır…

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.