Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi yeniden birinci olurken, Yargı’da küçük düşüş zirvedeki sağlam yerini etkilemedi!

Teşkilat dizisi yeniden birinci olurken, Yargı’da küçük düşüş zirvedeki sağlam yerini etkilemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan iki dizi arasındaki reyting yarışı dikkatleri çekiyor. TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın bir miktar yükseliş sergilediğini gözlemliyoruz. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 35. bölümü yayınlandı.

20 Şubat akşamı yeni bölüm tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Yargı’yı geçerek bu kategoride birincilik alan TRT1 dizisi, güçlü konumunu koruduğunu gösterdi. AB grubunda ikincilik ve ABC1’de de üçüncülük elde eden Teşkilat, sadık izleyici kitlesi sayesinde iyi bir dönem geçiriyor.

Yargı dizisinde ise bulmaca gibi hikaye yine milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranının başına topluyor. Sema Ergenekon’un başarılı senaryosu ile yükselen Yargı dizisi özellikle AB ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Kuruluş Osman ve Gönül Dağı dizilerinden sonra Mahkum ile Yargı, çift haneli oranlara çıkabilen iki dizi olmuştu.

Yargı, 21. bölümü ile yine çok geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı ve hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilik elde etti. Tüm kişiler kategorisinde Teşkilat’ın ardından ikinci sırada yer alan dizide bir miktar reyting kaybı gözlemleniyor.

AB’de çift haneli reytingler elde eden Yargı, ABC1’de ise biraz geriledi ve çift haneye çıkamadı. Bu da dizinin izleyicilerinin bir bölümünün hikayeye ilgisinin azaldığı anlamına gelebilir. Bunu önümüzdeki haftalardaki sonuçlara bakarak söyleyebiliriz.