Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde bir kırılma noktası! Deniz Baysal ile Murat Yıldırım diyalogu herkesin dilinde

Teşkilat dizisinde bir kırılma noktası! Deniz Baysal ile Murat Yıldırım diyalogu herkesin dilinde

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Teşkilat, 3. sezonu ile başarılı şekilde ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 55. yeni bölümü 13 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek ve Ömer ile Zehra, hayati bir operasyon için sahaya çıkacak.

Murat Yıldırım’ın hikayeye katılması ile birlikte reytinglerini toparlayan ve 3. sezona çok iyi başlayan dizi, en büyük rakibi Yargı’nın gerisinde kalmaktan ise kurtulamıyor. Ömer ile Zehra’nın aksiyon dolu yeni bölümdeki etkileyici sahnelerinin reytinglere etkisi de şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin 55. bölümünden yayınlanan fragmanda Zehra ile Ömer arasındaki diyalog da büyük ilgi çekti. Silahsız bir kişiyi vuramayacağını söyleyen Zehra, “Biz devletiz, biz hüküm vermeyiz. Devlet hüküm verir” şeklindeki sözleri dikkat çekecek. Ömer ise, “Bu da Ömer’in adaleti” diyerek önemli bir mesaj veriyor.

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 13 Kasım Pazar akşamı elli beşinci bölümde yine hareketli anlar yaşanacak. İşte yeni bölümden detaylar:

Ömer ve Zehra, tehlikeli bir operasyonun fitilini ateşlemek üzeredir! Planına kararlılıkla devam eden Hartley’nin sıradaki adımı ortaya çıkar: Türkiye’yi uluslararası arenada zora sokup, terör devletine destek sağlamak! Türkiye’de olduğunu öğrendikleri mühimmatların yerini bulmak için zorlu bir yola çıkan Ömer ve Zehra’nın başarmaktan başka çaresi yoktur!

Diğer yandan Efkar’ın deşifre olmasının gerilimi sürerken, Ömer kendisini kurtaran kişiye dair bir ipucuna ulaşır. Korkut’un Efkar’dan gizli yol alması ikili arasında yeni dengelerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Ömer ve Zehra’nın mühimmatların yerini öğrenmek için yürüttükleri operasyon bıçak sırtı devam ederken, yolculuk yaptığı kişinin Halim’in katillerinden biri olduğunu öğrenen Ömer, yüzleştiği bu gerçek karşısında ne yapacaktır?

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de…